Luxe boottocht op de Maas

Kom aan boord van passagiersschip De Sluizer. Onze kapitein zal u de mooiste plekjes aan de Maas laten zien tijdens deze tour.

Het luxe passagiersschip De Sluizer is het varend middelpunt voor een fantastische rondvaart over de Maas en dagtocht door het Land van Maas en Waal. Zowel in de zomer als in de winter ervaart u de Maas op haar mooist.

Onze rondvaartboot rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden. Ook uw hond is welkom, mits aangelijnd.

Rondvaart De Gouden Ham

Ontdek het recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham en De Mooringerwaarden.

Rondvaart van +/- 2 uur waarbij u pittoreske plaatsjes als Maasbommel, Megen en Appeltern passeert. Vaar langs het veelzijdige recreatiegebied De Gouden Ham en het indrukwekkende natuurgebied De Mooringerwaarden aan de Maas. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden.

rondvaart de gouden ham gelderland moeke mooren

Vijfsluizen tocht

Tijdens deze tocht schutten we maar liefst in vijf Sluizen. We komen onder andere door de Sluizen van  Grave, Nijmegen, Tiel en Lith. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden..Onderweg geniet u van een heerlijke lunch en in de avond van een koud- warm buffet met dessert.

vijfsluizentocht-moeke-mooren
woudrichem-dagtocht-moeke-mooren

Woudrichem Cruise

Boottocht met bezoek aan Woudrichem.

Tocht over de Maas, via de Sluizen van Lith en St. Andries en de Waal. Er is veel moois te zien en beleven in Woudrichem. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden. Bekijk de vele historische gebouwen en bewaarde stadswallen op uw gemak. De dagtocht is inclusief een heerlijk lunch- en avondbuffet.

Dagje Moeke Mooren

Boek een compleet dagje uit met een leuke rondvaart en heerlijk eten.

Maak de belevenis compleet tijdens ons meest geboekte uitje “Dagje Moeke Mooren“. Ervaar een rustgevende rondvaart over de Maas en geniet van de prachtige natuur. Na de rondvaart is het tijd voor iets actiefs en kunt u een indoor activiteit spelen. ’s Avonds verwachten wij u in ons restaurant voor een overheerlijk 3-gangen menu samengesteld door de chef-kok.

rondvaart-moeke-mooren-gouden-ham

Rondvaart los boeken

Rondvaart

Kom aan boord van het luxe passagiersstoomschip De Sluizer. De Sluizer neemt u mee door het prachtige landschap van Maas en Waal.