Rondvaart over de Maas

Kom aan boord van het luxe passagiersschip De Sluizer. Onze kapitein vaart u over de Maas.

Het luxe passagiersschip De Sluizer is het varend middelpunt voor een fantastische rondvaart over de Maas en dagtocht door het Land van Maas en Waal. Zowel in de zomer als in de winter ervaart u de Maas op haar mooist.

Onze kapitein vaart u het hele jaar door over de Maas langs historische plaatsjes. Hij begeleidt de tochten met interessante weetjes over het natuurgebied, architectuur en de passerende dorpen.

Rondvaart Gouden Ham

Ontdek het recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham en De Mooringerwaarden.

Rondvaart van +/- 2 uur waarbij u pittoreske plaatsjes als Maasbommel, Megen en Appeltern passeert. Vaar langs het veelzijdige recreatiegebied De Gouden Ham en het indrukwekkende natuurgebied De Mooringerwaarden aan de Maas. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden.

rondvaart de gouden ham gelderland moeke mooren

Vijfsluizentocht

Schitterende rondvaart door vijf sluizen langs het Land van Maas en Waal.

Tijdens de schitterende rondvaart door vijf sluizen langs het Land van Maas en Waal passeren we onder andere Grave, Nijmegen, Tiel en Lith. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden. U geniet naast de rondvaart ook van een heerlijk lunch- en avondbuffet.

vijfsluizentocht-moeke-mooren
woudrichem-dagtocht-moeke-mooren

Dagtocht Woudrichem

Dagvaart & stadswandeling door Woudrichem.

Tocht over de Maas, via de Sluizen van Lith en St. Andries en de Waal. Er is veel moois te zien en beleven in Woudrichem. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden. Bekijk de vele historische gebouwen en bewaarde stadswallen op uw gemak. De dagtocht is inclusief een heerlijk lunch- en avondbuffet.

Dagje Moeke Mooren

Boek een arrangement in combinatie met rondvaart inclusief een overheerlijk diner.

Maak de belevenis compleet tijdens ons meest geboekte uitje “Dagje Moeke Mooren“. Ervaar een rustgevende rondvaart over de Maas en geniet van de prachtige natuur. Na de rondvaart is het tijd voor iets actiefs en kunt u een indoor activiteit spelen. ’s Avonds verwachten wij u in ons restaurant voor een overheerlijk 3-gangen menu samengesteld door de chef-kok.

rondvaart-moeke-mooren-gouden-ham

Losse activiteit

Rondvaart

Kom aan boord van het luxe passagiersschip De Sluizer. De Sluizer vaart verschillende door het schitterende Land van Maas en Waal.

Wilt u liever een volledig programma?

Klik hier om het Dagje Moeke Mooren arrangement te boeken