Moederdagbrunch en Rondvaart

Verwen uzelf en uw familie of vrienden tijdens Pasen met een brunch en rondvaart over de Maas.

Een leuk uitje voor het hele gezin! Kom moederdag vieren bij Moeke Mooren en geniet van een uitgebreide brunch en rondvaart met ons luxe passagiersschip De Sluizer. Bij Moeke Mooren zetten we elke moeder in het zonnetje!

Rondvaart over de Maas

Kom aan boord van het luxe passagiersschip De Sluizer. Onze kapitein vaart u over de Maas.

Het luxe passagiersschip De Sluizer is het varend middelpunt voor een fantastische rondvaart over de Maas en dagtocht door het Land van Maas en Waal. Zowel in de zomer als in de winter ervaart u de Maas op haar mooist.

Onze kapitein vaart u het hele jaar door over de Maas langs historische plaatsjes. Hij begeleidt de tochten met interessante weetjes over het natuurgebied, architectuur en de passerende dorpen.

Rondvaart Gouden Ham

Ontdek het recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham en De Mooringerwaarden.

Rondvaart van +/- 2 uur waarbij u pittoreske plaatsjes als Maasbommel, Megen en Appeltern passeert. Vaar langs het veelzijdige recreatiegebied De Gouden Ham en het indrukwekkende natuurgebied De Mooringerwaarden aan de Maas. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden.

rondvaart de gouden ham gelderland moeke mooren

Dagtocht Woudrichem

Dagvaart & stadswandeling door Woudrichem.

Tocht over de Maas, via de Sluizen van Lith en St. Andries en de Waal. Er is veel moois te zien en beleven in Woudrichem. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden. Bekijk de vele historische gebouwen en bewaarde stadswallen op uw gemak. De dagtocht is inclusief een heerlijk lunch- en avondbuffet.

woudrichem-dagtocht-moeke-mooren
rondvaart-moeke-mooren-gouden-ham

Dagje Moeke Mooren

Boek een arrangement in combinatie met rondvaart inclusief een overheerlijk diner.

Maak de belevenis compleet tijdens ons meest geboekte uitje “Dagje Moeke Mooren“. Ervaar een rustgevende rondvaart over de Maas en geniet van de prachtige natuur. Na de rondvaart is het tijd voor iets actiefs en kunt u een indoor activiteit spelen. ’s Avonds verwachten wij u in ons restaurant voor een overheerlijk 3-gangen menu samengesteld door de chef-kok.

Losse activiteit

Rondvaart

Kom aan boord van het luxe passagiersschip De Sluizer. De Sluizer vaart verschillende tochten door het schitterende Land van Maas en Waal.

Wilt u liever een volledig programma?

Klik hier om het Dagje Moeke Mooren arrangement te boeken