Moeke Mooren
Restaurant

Restaurant

Het restaurant heeft een eigen karakter waar je kunt genieten van Maas en Waalse gastvrijheid.

In ons restaurant vind je diverse sfeervolle plekjes, ideaal voor een romantisch diner of een gezellige borrel. Zo kun je zowel individueel als met een wat groter gezelschap genieten van een intieme sfeer. De haard in het midden van de ruimte maakt de beleving helemaal compleet en geeft (letterlijk) veel warmte.

Proeven, zien, ervaren

Genieten doe je samen bij Moeke Mooren.

Voor de ultieme smaakervaring wordt gezorgd door het gebruik van lokale- en seizoensproducten. Vers, van eigen bodem en met liefde bereid. Door de slim ontworpen open keuken kan je zelf zien hoe je eten wordt bereid door de chef-kok, een unieke culinaire beleving! Ook is er gedacht aan de kids, voor hen is er ook genoeg om uit te kiezen en een fijne kidsplace waar ze heerlijk kunnen spelen.

Naast het uitgebreid lunchen of dineren is het ook gezellig om te borrelen bij ons in het restaurant. Of kom gezellig op de koffie en kies uit een van onze verrassende koffie specialiteiten met heerlijk gebak & lekkers.

Openingstijden

Van vroeg tot laat, bij Moeke Mooren vind je lekker eten en drinken op elk moment van de dag!

Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 09.00 tot 21.00 uur

Ontbijt 09:00 – 10:00 uur (reserveren verplicht)
Lunch  11:00 – 16:00 uur
Diner   17:00 – 21:00 uur

Ontspannen aan de Maas

Genietend van een lekker drankje kan je uitkijken over het grote terras met uitzicht over het water.

Het enige wat je nog hoeft te doen is ontspannen en genieten van wat alles dat Moeke Mooren te bieden heeft! De kids vermaken zich ondertussen op de bowlingbaan, in de speeltuin, in onze Kidsplayground, Oud-Hollandse XL spelen of in één van onze escaperooms. Het sfeervolle en moderne restaurant is in een handomdraai omgetoverd tot een prachtige trouw- en feestlocatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.