Moeke Mooren

Bloemenpark Appeltern

Bloemenpark Appeltern

Ontdek het grootste tuininspiratie- en belevenispark van Nederland: Bloemenpark Appeltern. Op slechts een steenworp afstand wachten de beroemde tuinen om verkend te worden. Elk bezoek aan dit inspirerende bloemenparadijs is uniek, met een nieuw thema dat elke maand in de schijnwerpers staat en voortdurend evoluerende tuinen en evenementen.

Wandel door het tuininspiratiepark met een fluistergids en ontvang boeiende inzichten over de 200 voorbeeldtuinen. Onderweg ontdek je interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends.

 

Combineer je ontdekkingstocht in Bloemenpark Appeltern met een heerlijk verblijf in het betoverende Land van Maas en Waal. Het bloemenpark van Appeltern, dat maar liefst 22 hectare beslaat en 200 voorbeeldtuinen herbergt, verdient een meerdaags bezoek - een aanrader voor tuinliefhebbers die de tijd willen nemen om alles te verkennen.

Na een inspirerende dag kun je ontspannen in het comfort van het 4-sterrenhotel Moeke Mooren, gelegen aan de oevers van de Maas.