Moeke Mooren

Wandelen door de natuur.

Welkom bij Moeke Mooren! Wandel mee door de betoverende Mooringerwaarden, een natuurrijk gebied waar Gelderland en Brabant samenkomen. Geniet van de smalle strook land en de adembenemende doorkijkjes. Op de dijk strekt het landschap zich uit voor een prachtig uitzicht.

 

Wandelen in de natuur.

Het Land van Maas en Waal staat bekend als een van de mooiste wandelgebieden van Nederland. Elke stap brengt iets nieuws: van adembenemende uitzichten over dijken tot een schitterend waterlandschap en een diversiteit aan flora en fauna, inclusief kuddes vuurrode runderen. Of het nu regent of niet, er valt altijd wat te beleven bij Moeke Mooren!

 

Struinen & Lunch of Struinen met Diner

Na je ontdekkingstocht kun je bij Moeke Mooren smullen van een overheerlijke Maas & Waalse lunch. Laat je verwennen met een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers erbij.

Voor wie nog niet naar huis wil, bieden we een smaakvol driegangenmenu aan. Laat je verrassen door onze chef en geniet van een culinair avontuur.

Het programma

Ontvangst & Wandeltocht: Begin je avontuur met koffie/thee & gebak, ontvang een gratis flyer en plattegrond van de Mooringerwaarden, en start je wandeltocht. Ontspan en geniet van de Lunchplank De Blauwe Sluis na je wandeling. (Optioneel) sluit de dag af met een heerlijk 3-gangen keuzemenu, bereid door onze chef.

 

Struinen & Lunch

Begin je avontuur met koffie/thee & gebak, ontvang een gratis flyer en plattegrond van de Mooringerwaarden, en start je wandeltocht. Na je ontdekkingstocht kun je bij Moeke Mooren smullen van een overheerlijke Maas & Waalse lunch. 

Struinen & Lunch € 28.00 per persoon

 

Struinen & Dineren.

Begin je avontuur met koffie/thee & gebak, ontvang een gratis flyer en plattegrond van de Mooringerwaarden, en start je wandeltocht.Voor wie nog niet naar huis wil, bieden we een smaakvol driegangenmenu aan. Laat je verrassen door onze chef en geniet van een culinair avontuur.

Struinen & Dineren €50.00 per persoon