Moeke Mooren

Escape Room

Stap binnen in de wereld van mysterie en spanning bij Moeke Mooren

Drie zenuwslopende escaperooms wachten op jou en je vrienden. Jullie bevinden je in het middelpunt van raadsels en puzzels, waar ontsnappen de ultieme uitdaging is! Het avontuur begint zodra de deur met een klik op slot gaat. Tijd tikt weg, raadsels wachten om ontrafeld te worden. Kunnen jullie de geheimen onthullen en op tijd ontsnappen? Laat de adrenaline stromen en ontdek de ongekende sensatie van onze escaperooms. Durf jij het aan?

 

Kamer 13

Waag je in de wereld van mysterie en avontuur met 'Kamer 13' - de spannende Escaperoom van Moeke Mooren! Het is maart 1921, het pittoreske Appeltern in Gelderland. De wereldberoemde archeoloog Josep Moreno is neergestreken in ons hotel, vastberaden om een mysterieus voorwerp te vinden waarmee hij de wereld der geesten kan betreden.

Op de avond van zijn ontdekking verdwijnen alle gasten spoorloos. Durf jij het aan om uit te zoeken wat er is gebeurd en zelf naar de geestenwereld te reizen? Wees gewaarschuwd, want als je te lang blijft, loop je het risico voor eeuwig vast te zitten in het hiernamaals.

Waag je kans in 'Kamer 13', maar let op: als je gevoelig bent voor lichtflitsen, is het misschien beter om deze kamer over te slaan.

Kamerprijs € 135,00

Minimaal 4, en maximaal 7 personen

Adviesleeftijd: vanaf 15 jaar

Duur inclusief instructie: 100 minuten.

 

kamer 13
 

Cold Case kamer

Betreed een mysterieus politiebureau aan De Blauwe Sluis en ontrafel een lang gesloten moordzaak! Neem de rol aan van het coldcaseteam, duik in aanwijzingen en wijs de moordenaar aan. Wat deze escaperoom echt uniek maakt, is de aanwezigheid van een 2e kamer, waardoor teams tegen elkaar kunnen strijden. Een perfecte uitdaging voor grotere groepen! Durf jij het aan om de sleutel tot het onopgeloste mysterie te vinden?

Volwassenen: € 18,50
Kids (leeftijd t/m 12 jaar): € 10,50

Minimaal 4 volwassen, en maximaal 10 personen.

Adviesleeftijd: vanaf 15 jaar.

Er zijn twee identieke kamers, dus je kan deze ruimte ook met twee teams tegen elkaar spelen
(max. 20 personen)

Duur inclusief instructie: 75 minuten

**Rolstoelvriendelijk

Cold case
 

Moeke's kamer

Reis terug naar de twintigste eeuw en stap binnen in de mysterieuze wereld van 'Moeke's Kamer'. Deze escaperoom onthult de geheimen van Moeke Mooren, bewaard in haar eigen huiskamer. Weinig mensen weten dat er een eigenaardig geheim schuilging tussen de muren. Durven jullie de uitdaging aan om te ontrafelen wat Moeke Mooren verborgen hield? Een intrigerend avontuur wacht op jullie!

Volwassenen: €18,50

Kinderen: (4-12 jaar) €10,50

Adviesleeftijd: vanaf 15 jaar.

Minimaal 4 volwassen, en maximaal 7 personen.

Duur inclusief instructie: 75 minuten

**Rolstoelvriendelijk

Liever een arrangement boeken? Dat kan zeker, zie onze diverse opties bij arrangementen

 

Moeke's huiskamer