Moeke Mooren
Fietsen

Fietsen door de prachtige natuur

Ontdek de prachtige natuur van Rivierenland op de fiets! Met ons fietsarrangement kun je heerlijk tot rust komen in het mooie Appeltern, gelegen aan de Maas op de grens van Gelderland en Brabant. Fietsen is niet alleen leuk, maar ook goed voor je gezondheid en geeft een gevoel van vrijheid. Laat je verrassen door de schoonheid van Nederland terwijl je geniet van de gevarieerde omgeving.

 

Geniet op de fiets.

Het Land van Maas en Waal staat bekend als een van de mooiste fietsgebieden van Nederland. Elke bocht brengt weer iets nieuws: van schitterende vergezichten over dijken tot een prachtig waterlandschap en diverse flora en fauna, waaronder kuddes brandrode runderen. Weer of geen weer, bij Moeke Mooren is er genoeg te beleven!

  • Dijken met schitterende vergezichten
  • Een prachtig waterlandschap
  • Grote variatie aan water- en zangvogels
  • Kuddes brandrode runderen
  • Diverse begroeiingen vol allerlei kleuren
 
 

Rondje Lith 34 km

lith_f0edae77-8bc2-4647-b25a-da23e2e133b4.pdf

Rondje Tiel 36 km

rondje_tiel_46df9c3c-d24f-47f4-90ab-12b16aadf01d.pdf

Rondje Ravenstein 35 km

ravenstein_9356e57d-e10f-4efe-825a-f253a87c7458.pdf

Rondje Lith 34 km

lith_cbd4e0ef-ab51-42a8-aca0-607d76a1c2c8.pdf

Fietsarrangement

Ons fietsarrangement is inclusief twee overnachtingen en een uitgebreid ontbijtbuffet in ons comfortabele 4-sterrenhotel. Word heerlijk uitgerust wakker met uitzicht over De Gouden Ham of het polderlandschap, en begin je dag goed met een stevig ontbijt. Bij Moeke Mooren staat kwaliteit en gastvrijheid voorop.

 

Fietsen langs de Maas.

Een bourgondische kijk op de dijk. Happen en trappen is de perfecte combinatie tussen lekker eten en genieten van ons mooie land. Op de dijk rond de Maas bevinden zich leuke en lekkere adressen, zoals blijkt uit de fietsroute ‘Een Bourgondische kijk op de dijk’. Met happen en trappen gaat u een dag lang fietsen en eet u bij vijf verschillende restaurants. Kiest u voor deze route, dan geniet u ook van een overheerlijk hoofdgerecht bij restaurant Moeke Mooren.

De fietsroute is 45 kilometer lang. Van Brabant naar Gelderland, van vestingstad naar Hanzestad en van natuur- naar cultuurhistorie. Maar onderweg is er ook tijd voor bezinning en gastronomisch genieten.