4 Spannende Escape Rooms

Vind een uitweg aan de hand van puzzels en raadsels. Ontrafel de geheimen en ontsnap op tijd.

Blauwe Sluis 1, het pand naast Moeke Mooren is het decor van vier spannende escape rooms met verschillende verhaallijnen. Het unieke groepsuitje is een initiatief van Moeke Mooren.

Een escape room is een themakamer waarin groepen worden opgesloten. Zij moeten vervolgens proberen zo snel mogelijk te ontsnappen door cryptische aanwijzingen te ontcijferen. De deur van de kamer klikt achter jullie in het slot en de tijd loopt. Komen jullie er op tijd uit?

Kamer 13

De  spannende, Escape Room van Moeke Mooren.

Appeltern, maart 1921. De wereldberoemde archeoloog Josep Moreno is neergedaald in een klein plaatsje in Gelderland. Hij verblijft in hotel Moeke Mooren en is bezig is met een grootschalige opgraving. Hij zoekt een mysterieus voorwerp, waarmee hij naar de wereld der geesten kan reizen. Op de avond dat hij het voorwerp vindt, verdwijnen alle gasten in het hotel spoorloos. Durft u uit te zoeken wat er gebeurd is en naar de geestenwereld te reizen? Pas wel op, als u te lang daar verblijft zit u voor eeuwig vast in het hiernamaals.

Cold Case kamer

Los de Cold Case aan De Blauwe Suis op.

De moordzaak aan De Blauwe Sluis was een gesloten dossier. Stap bij escape room Cold Case in de schoenen van het coldcaseteam en wijs de moordenaar aan. Het bijzondere aan deze kamer is dat er een tweede kamer is zodat u in teams tegen elkaar kunt spelen. Door deze extra kamer is de escape room Cold Case ook geschikt voor grotere groepen.

Moeke's Kamer

Ontdek het geheim van Moeke Mooren.

In de escape room Moeke’s Kamer waant u zich in de huiskamer van Moeke Mooren van de twintigste eeuw. Wat weinig mensen weten is dat Moeke Mooren een eigenaardig geheim bewaarde in haar huiskamer. Lukt het jullie om te ontdekken wat haar geheim was?

Pompen of Verzuipen

Moeke Mooren dreigt te overstromen.

In het Land van Maas en Waal speelt water een zeer belangrijke rol. De dijk staat op doorbreken. Het water lijkt overal vandaan te komen. Lukt het jullie om het water veilig achter de sluis te laten zakken? In de escape room Pompen of Verzuipen is er veel te doen voor kinderen. Dat maakt deze escape room spannend voor de hele familie.

Escape Room en tafelgrillen

Geniet van een geheel verzorgd tafelgrill pakket.

Bij Moeke Mooren kunt u nu ook een escape room spelen en daarna gezellig thuis tafelgrillen. Combineer tafelgrillen met een van de vier escape rooms en ontvang korting op het tafelgrillen. In combinatie met een escape room kunt u voor € 10,- p.p. (volwassenen) en € 5,- p.p. (kinderen) een tafelgrill pakket bestellen. Geef in het reserveringsformulier onder op de pagina aan als u gebruik wilt maken van deze actie. Gelieve een werkdag van tevoren te reserveren.

escape-room-tafelgrillen-moeke-mooren

Escape Room Gelderland-Brabant

Moeke Mooren ligt op de grens van Gelderland en Brabant.

Moeke Mooren treft u aan in Het Land van Maas en Waal, direct aan de Maas. Appeltern ligt in Gelderland, op de grens tegen Brabant en direct aan het water.

Moeke Mooren ligt in ‘De Gouden Ham’, een indrukwekkend en veelzijdig waterrecreatiegebied met een zandstrand van maar liefst 700 meter breed met talloze recreatiemogelijkheden.

Escape Room Appeltern Kamer 13

Losse activiteit

Escape Room

Probeer zo snel mogelijk te ontsnappen uit een escape room naar keuze door cryptische aanwijzingen te ontcijferen.

Wilt u liever een arrangement?

Combineer met tafelgrillen aan huis

Prijzen & Voorwaarden

Moeke’s kamer & Pompen of verzuipen

Volwassenen € 15,50
Kinderen (10-12 jaar) € 10,00

 • Minimaal 4 personen en maximaal 6 personen
 • Duur inclusief instructie 75 minuten
 • Kinderen onder begeleiding van volwassenen

Cold case kamer De Blauwe Sluis

Volwassenen € 15,50
Kinderen (10-12 jaar) € 10,00

 • Minimaal 4 personen en maximaal 10 personen
 • Er zijn twee identieke kamers, u kunt deze ruimte ook met twee teams tegen elkaar spelen (max. 20 personen)
 • Duur inclusief instructie 75 minuten
 • Kinderen onder begeleiding van volwassenen

Kamer 13

Prijs 125,00

 • Minimaal 4 personen en maximaal 7 personen
 • Duur inclusief instructie 100 minuten
 • Kinderen t/m 12 onder begeleiding van volwassenen

Algemeen

 • Appeltern ligt centraal in Nederland, vlakbij Nijmegen, Tiel en Oss
 • Rolstoelvriendelijk
 • Honden zijn in het restaurant niet toegestaan
 • Groot en gratis parkeerterrein

Escape Rooms

  Direct reserveren

  Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt.   

   

  Aanhef: