Unieke vergaderlocaties

Kies uit diverse vergaderlocaties aan en zelfs op het water in regio Gelderland-Brabant.

Vergaderen op een unieke plek, centraal in Nederland? Dat kan bij Moeke Mooren in Appeltern, op de grens van Gelderland en Brabant. Gelegen in een prachtig natuur- en watergebied zijn onze vergaderlocaties prima bereikbaar, met gratis parkeermogelijkheden. Bij ons organiseert u tegen een goede prijs- kwaliteitverhouding een training of bijeenkomst.

Voor grote en kleine groepen, Moeke Mooren beschikt over verschillende ruimtes met elk een eigen ambiance voor de juiste sfeer.

Vergaderruimtes

Moeke Mooren heeft verschillende ruimtes met elk een eigen ambiance.

Moeke Mooren biedt uitstekende mogelijkheden voor inspirerende trainingen, cursussen, vergaderingen en meerdaagse conferenties. Wij beschikken over verschillende vergaderruimtes die uiterst geschikt zijn voor bijeenkomsten. Ze bieden ruimte aan 6 tot 100 personen en zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Al onze vergaderruimtes hebben een een eigen ambiance voor de juiste sfeer en beschikken over audiovisuele faciliteiten en gratis wifi.

Vergaderen op het water

Bijzonder vergaderen op De Sluizer. Ontspannen terwijl u werkt.

Bij Moeke Mooren organiseert u een vergadering of zakelijke bijeenkomst te land, maar ook op het water. Wat dacht u van vergaderen op een inspirerende en bijzondere locatie op het water? Ons luxueuze passagiersschip De Sluizer is het varend middelpunt voor een fantastische rondvaart over de Maas, dagtocht door het Land van Maas en Waal en een rustgevende vergadering.

Vergaderarrangementen

Voor vergaderingen bij Moeke Mooren hebben wij luxe vergaderarrangementen samengesteld.

Komt u vergaderen bij Moeke Mooren? Wij hebben meerdere luxe vergaderarrangementen van 4 uurs tot meerdaags samengesteld. Kies uit verschillende arrangementen, bijvoorbeeld voor een hele dag vergaderen en hierbij voordelig eten en drinken.

Culinair vergaderen

Culinair vergaderen is een uniek vergaderarrangement bij Moeke Mooren.

Op zoek naar een vergaderlocatie waar u ook culinair gezien verwend wordt? Moeke Mooren biedt zeer ruime keuzes op culinair gebied. Onze gastvrije sfeer zorgt ervoor dat u weer vol energie de dag kunt voortzetten. U kunt à la carte vergaderen of een van onze ambachtelijke arrangementen kiezen.

Overnachten

Hotel Moeke Mooren is de ideale verblijfplaats voor een zakelijke overnachting.

Na een lange dag vergaderen kunt u comfortabel overnachten in ons 4-sterren hotel. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi en inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. De prachtige ligging en goede bereikbaarheid van ons hotel maakt het een populaire bestemming voor zakelijke gasten.