Prachtig fietsgebied

Het Land van Maas en Waal is veelzijdig en inspirerend. Ontdek het gebied op de fiets.

Slingerende dijken, pittoreske plaatjes en uitzicht op de rivieren Maas en Waal. Al fietsend ziet u zoveel moois in het Land van Maas en Waal. Kies een van de fietsroutes vanaf of in de omgeving van Moeke Mooren en maak kennis met het prachtige gebied.

Moeke Mooren ligt in een uniek fietsgebied aan de Maas en is een officieel overstappunt in het fietsroutenetwerk. U kunt natuurlijk ook bij ons vandaan vertrekken voor een mooie tocht of juist eindigen.

Geniet op de fiets

Een ware ontdekkingstocht voor fietsers. Geniet van de natuur.

Rivierenland is een van de mooiste fietsgebieden van Nederland. Elke bocht brengt weer iets nieuws. Hier laat de natuur zich van haar beste kant zien:

– dijken met schitterende vergezichten
– een prachtig waterlandschap
– grote variatie aan water- en zangvogels
– kuddes brandrode runderen
– diverse begroeiing vol allerlei kleuren

fietsen-rivierenland-fietsroute-moeke-mooren

Fietsroutes vanaf Moeke Mooren

Fietsen langs de Maas

Combineer fietsen met culinair genieten bij verschillende restaurants.

Met fietsroute ‘Een Bourgondische kijk op de dijk‘ fietst u rond de Maas. Happen en trappen is de perfecte combinatie tussen lekker eten en genieten van ons mooie land. Met dit arrangement gaat u een dag lang fietsen en is er onderweg ook tijd om te genieten bij verschillende restaurants.

fietsen-langs-de-maas-moeke-mooren
fietsen moeke mooren

Fietsarrangement

Combineer fietsen met een overnachting in het Land van Maas en Waal.

Kom heerlijk tot rust met dit fietsarrangement inclusief overnachting. Heerlijk fietsen over de dijken en polderweggetjes om vervolgens een indoor activiteit naar keuze te spelen. Wij ontvangen u graag in ons 4-sterrenhotel waar u overnacht aan de Maas en geniet van een ontbijtbuffet.

Huur een fiets

Fietsen

Moeke Mooren ligt in een prachtig fietsgebied. Fiets op eigen tempo door Rivierenland, waar de natuur zich van haar beste kant laat zien.

Wilt u liever een volledig programma?

Klik hier om het fietsarrangement te boeken

Prijzen & Voorwaarden

Heeft u geen fiets? Huur bij ons een fiets.

Fietshuur (Prijs per fiets per dag)

Fiets: € 10,50

E-bike: € 22,50

 

Algemeen

Binnen het fietsroutenetwerk in het rivierengebied is Moeke Mooren een van de toeristische overstappunten. Met dit routenetwerk fietst u eenvoudig routes vanaf tien kilometer.

De genummerde knooppunten leiden u vanzelf. Op elk knooppunt waar routes elkaar kruisen, staan informatiepanelen waarmee u het verdere traject kunt bepalen.

    Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt.     

     

    Aanhef: