Perfecte zakelijke locatie

Moeke Mooren kent de wensen en behoeften van de zakelijke gast.

Van kleine tot grote events, of andere zakelijke evenementen, Moeke Mooren biedt diverse arrangementen en vergaderruimtes voor zakelijke doeleinden. Moeke Mooren ligt in Appeltern (tussen Oss en Nijmegen) direct aan het prachtige recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham. Vergaderen en relaxen gaan bij ons hand in hand.

Zoekt u een inspirerende omgeving waar u kunt vergaderen met zakenpartners, om na afloop te socializen in een ontspannen sfeer? Moeke Mooren is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte.

vergaderlocatie-vergaderarrangementen-moeke-mooren6

Zakelijke mogelijkheden

Zakelijk kunt u alle kanten op bij Moeke Mooren.

Moeke Mooren biedt uitstekende mogelijkheden voor inspirerende trainingen, cursussen, vergaderingen en meerdaagse conferenties. Wij beschikken over verschillende vergaderlocaties die uiterst geschikt zijn voor bijeenkomsten. Ze bieden ruimte aan 6 tot 100 personen en zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien, audiovisuele apparatuur is beschikbaar en gratis wifi staat tot uw beschikking.

vergaderlocatie-vergaderarrangement-moeke-mooren2

Zakelijk ontspannen

Maak uw vergadering compleet met een arrangement.

Moeke Mooren biedt diverse arrangementen aan. Het is ook mogelijk om een overnachting bij te boeken. Tijdens uw bijeenkomst verzorgen wij een heerlijke lunch, aperitief of diner. Als het werk gedaan is vindt u ontspanning letterlijk om de hoek: outdoor, op onze moderne bowlingbanen of ga het avontuur aan in een van onze escape rooms.

vergaderlocatie-vergaderarrangement-moeke-mooren5

Arrangement op maat

Uw persoonlijke arrangement stellen we graag met u samen. Bel voor informatie en reserveringen met +31 487 541872 of stuur ons een e-mail.