Moeke Mooren

Feesten en Partijen

Stap binnen in een wereld van feestelijke mogelijkheden bij Moeke Mooren!

Of je nu een intiem verjaardagsfeestje viert, een grootschalig jubileum organiseert, of jouw liefde bezegelt met een betoverende bruiloft, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken!

Ontdek onze prachtige locaties, elk met hun eigen unieke charme en karakter. Van onze knusse zalen tot onze adembenemende buitenruimtes aan het water, er is een perfecte setting voor elke gelegenheid. Laat je verwennen door onze culinaire hoogstandjes, met een uitgebreid assortiment aan gerechten en drankjes dat aan al jouw wensen voldoet.

 

 

Ons toegewijde team van professionals staat voor je klaar om elk aspect van jouw evenement tot in de puntjes te regelen. Van planning en decoratie tot catering en entertainment, wij nemen de stress uit handen zodat jij kunt ontspannen en genieten van jouw feestelijke moment.

Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw feestelijke dromen werkelijkheid maken bij Moeke Mooren.

 

Bij ons draait het om keuze en kwaliteit! Tijdens jouw avond geniet je van een scala aan drankjes, waaronder binnenlands gedistilleerd, tapbier, huiswijnen, frisdranken, sappen en water - allemaal inbegrepen.

Wil je iets extra's? Voor een meerprijs van slechts 3,00 euro per drankje schenken we ook buitenlands gedistilleerd, zodat je nog meer kunt genieten van jouw favoriete smaken.

Op het gebied van eten heb je talloze mogelijkheden. Kies uit onze diverse borrelplanken en hapjes, of ga voor een uitgebreid buffet of een sfeervolle BBQ. De culinaire invulling van jouw avond is volledig aan jou!

En het feest gaat door tot in de vroege uurtjes, want bij ons is party time tot maximaal 01:00 uur.

Prijzen:

2 uur 28.5 p.p.

3 uur 33.5 p.p.

4 uur 36.5 p.p.