Vrolijk Pasen

Heerlijk genieten tijdens de paasdagen in Het Land van Maas en Waal.

Met Pasen draait het om gezelligheid, samenzijn en lekker eten. Met uw gezin, familie of vrienden kunt u dit jaar weer genieten zonder zorgen.

Bij Moeke Mooren is het elke Pasen een gezellige drukte. Ook dit jaar bent u tijdens de paasdagen van harte welkom bij Moeke Mooren. Wij hebben feestelijke paasarrangementen samengesteld. Komt u ook Pasen vieren bij Moeke Mooren?

Paasbrunch en rondvaart

Stap aan boord van De Sluizer voor het leukste paasuitje voor het hele gezin!

Verwen u en uw familie tijdens de paasdagen met een geheel verzorgde paasbrunch en stap vervolgens aan boord van De Sluizer voor een rondvaart door het mooie recreatiegebied De Gouden Ham.

Actief paasarrangement

Actief genieten van de paasdagen met familie en vrienden doet u bij Moeke Mooren.

Moeke Mooren biedt extra activiteiten aan tijdens de paasdagen. Geniet met familie en vrienden van een actief paasarrangement. Kom bowlen of ga de strijd aan met elkaar tijdens onze Oud-Hollandse XL spelen. Of iets met meer spanning? Kies dan voor één van onze escaperooms. Deze leuke activiteiten kunt u in combinatie doen met ons streetfood menu of met een heerlijk 3-gangen keuzemenu van de groepenkaart.

3 daags paasarrangement

3 dagen volop genieten van Pasen in Appeltern aan de Maas bij Moeke Mooren.

Een lekker lang paasweekend weg bij Moeke Mooren. Geniet van dit bijzondere paasarrangement inclusief overnachting, paasontbijt, activiteiten en paasdiner.