Moeke Mooren

Kinderfeestje

Binnenkort jarig?

Dan is het tijd voor een feestje! Een verjaardagsfeestje is voor een kind de mooiste dag van het jaar. Vier een te gek kinderfeestje bij Moeke Mooren. Een kinderfeestje vieren bij Moeke Mooren is heel gemakkelijk en de kinderen kunnen zich lekker uitleven.

Versla vriendjes en vriendinnetjes tijdens een gezellig potje bowlen. Uiteraard zorgen wij achteraf voor lekkere frietjes die bij ons kunnen worden opgegeten. Ga de strijd aan met elkaar

 

Ga actief aan de slag met retro bowlen, XL-games of ontsnap uit de escape room

Kom tijdens het kinderfeestje 1 uur bowlen met discoverlichting en muziek, vermaak ze met de XL-games.Het leukste kinderfeestje vier je bij Moeke Mooren. Wie er wint maakt niet uit, want gezellig wordt het gegarandeerd! Het arrangement is inclusief eten en drinken. Alle feestbeesten aan tafel. Lekker eten en drinken en een ijsje voor alle feestvierders! Moeke Mooren maakt van ieder kinderfeestje een groot feest met alles wat daarbij hoort. Na al dat spelen zullen de kinderen vast honger en/of dorst hebben.

Onbeperkt ranja, frites met een frikandel of kroket en een ijsje voor iedereen.

Daarnaast kunnen de kinderen ook genieten van onze Kidsplace, waar ze kunnen klimmen en klauteren in onze klimtoestellen. Deze Kidsplace bevindt zich naast onze bowlingbaan, zodat je ze goed in de gaten kunt houden.

Prijs: €17,50 per kind