Vrolijk kerstfeest

Waan u in kerstsferen met de kerstarrangementen van Moeke Mooren.

Voor veel families is kerst de fijnste tijd van het jaar. De kerstdagen zijn voor veel mensen een tijd van gezellig samenzijn. Met uw gezin, familie of vrienden kunt u dit jaar weer genieten zonder zorgen.

Bij Moeke Mooren is het elke kerst een gezellige drukte. Ook dit jaar bent u tijdens de kerstdagen van harte welkom bij Moeke Mooren. Voor kerst 2019 hebben we leuke kerstarrangementen samengesteld. Komt u ook kerst vieren bij Moeke Mooren?

Kerstdiner

Eerste en Tweede Kerstdag genieten van een culinair 4- of 5-gangen kerstkeuzemenu.

Moeke Mooren heet u van harte welkom voor een kerstdiner. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade halen deze kerst alles uit de kast om culinaire hoogstandjes voor u te bereiden.

uit-eten-met-kerst-kerstdiner-moeke-mooren2

Kerstbrunch en rondvaart

Stap aan boord van De Sluizer voor het leukste kerstuitje voor het hele gezin.

Verwen uzelf tijdens de kerstdagen met een geheel verzorgde kerstbrunch en stap vervolgens aan boord van De Sluizer voor een rondvaart door het mooie recreatiegebied De Gouden Ham.

Kerstbrunch 2019

Actief kerstarrangement

Actief genieten van de kerstdagen met familie en vrienden doet u bij Moeke Mooren.

Moeke Mooren biedt extra activiteiten aan tijdens de kerstdagen. Geniet met familie en vrienden van een actief kerstarrangement inclusief gezellig en uitgebreid tafelgrillen.

actief kerstarrangementen moeke mooren
kerstarrangementen-moeke-mooren4

3 daags kerstarrangement

3 dagen volop genieten van de kerst in Appeltern aan de Maas bij Moeke Mooren.

Vier kerst in de gezellige drukte bij Moeke Mooren. Geniet van dit bijzondere kerstarrangement inclusief overnachting met familie of vrienden.