Familiedag voor jong en oud

Moeke Mooren organiseert originele familiedagen om nooit meer te vergeten.

Voor familie uitjes in Brabant en Gelderland biedt Moeke Mooren tal van mogelijkheden. Moeke Mooren bezorgt u een onvergetelijke dag vol plezier voor jong en oud. Want wat is er leuker dan gezellig op pad gaan met het hele gezin? Wij hebben alles in huis voor een fantastische familiedag.

Moeke Mooren is een familiebedrijf met diverse gezellige en gastvrije horeca, volop mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Het ligt centraal gelegen aan de Maas in het prachtige natuur- en watergebied De Gouden Ham.

sloep varen arrangement moeke moore appeltern

Een gezellig dagje weg

Ervaar de leukste activiteiten voor een fantastisch familie uitje.

Bij Moeke Mooren vindt u altijd een leuke invulling van de familiedag, aansluitend bij het budget en groepsgrootte. Onze familie uitjes variëren van sportief tot ontspannen arrangementen. Zeer geschikt voor alle leeftijden.

Houden jullie van water? Dan is een rondvaart erg leuk. Is spanning meer iets voor jullie? Kies dan voor de escaperoom. En scheuren met een of bowlen is eigenlijk altijd leuk. Vinden jullie traditionele, bekende spellen leuk? Dan zijn de Oud-Hollandse XL spelen wel wat voor jullie. Er is voor iedereen genoeg te beleven bij Moeke Mooren. Bekijk alle mogelijkheden hieronder.

Arrangementen