Met een tuk tuk de weg op

Ervaar zelf wat een tuk tuk zo bijzonder maakt. Avontuur en plezier gegarandeerd.

Een tuk tuk is een in Aziatische landen (vooral in Thailand) een veelvoorkomend openbaarvervoermiddel. Tuk tuks hebben drie wielen: twee wielen achter en één voor. Mede dankzij zijn elektrische aandrijving zijn ze eenvoudig te besturen. Het is een gemotoriseerde riksja waarin een aantal passagiers vervoerd kunnen worden. Stap samen met uw gezelschap in een tuk tuk en ontdek het Land van Maas en Waal.

Scheuren over de dijken

Ontdek het Land van Maas en Waal met de tuk tuk. Vind alle verborgen plekjes.

Start uw tocht over de mooie dijken van het Land van Maas en Waal met dit unieke vervoermiddel. U krijgt een routekaartje mee en verschillende tips voor een leuke stop voor onderweg.

Met de tuk tuk scheuren over slingerende dijken en polders. Elke bocht brengt iets nieuws in het Land van Maas en Waal. Kronkelende dijken, verlaten eilandjes en schilderachtige buitenpolders. Maas en Waal is voor alle leeftijden veelzijdig en interessant. Ontdek het gebied op uw eigen manier en in uw eigen tempo.

Tuk Tuk Arrangement

Volop leuke activiteiten

Ga actief aan de slag met de Oud-Hollandse spelen. Of ga met elkaar de strijd aan op de bowlingbaan.

Naast tuk tuk rijden is er bij Moeke Mooren genoeg te doen. U kunt zich vermaken met de volgende gezellige indoor activiteiten:

Bowlen: gezellig bowlen in retrostijl met discoverlichting en vrolijke muziek.

XL-games: ga terug in de tijd met de leukste XL-games van vroeger.

Escape room: probeer zo snel mogelijk te ontsnappen uit de kamer door cryptische aanwijzingen te ontcijferen.

Discobowlen zomeractie

Maak uw dag compleet

Heerlijk diner in ons sfeervolle restaurant

Na het TukTuk rijden en activiteit gaat u heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant. Zo maakt u uw dagje uit compleet. In ons restaurant kunt u genieten van de heerlijkste gerechten, bereid in onze open keuken.

Na afloop kunt u nog even heerlijk na-borrelen op het terras of aan de gezellige bar. Dit arrangement staat garant voor een complete middag en avond genieten!

Het Programma

Ontvangst & Tuk Tuk - 14.00 uur

Ontvangst met koffie/thee & gebak met daarna de Tuk Tuk Dijkentocht. Na een korte uitleg start uw tocht door het Land van Maas en Waal. U krijgt een routekaartje mee met verschillende tips voor onderweg.

Activiteit naar keuze - 17.30 uur

Na het ritje met de tuk tuk kunt u een activiteit uitkiezen om te doen. Hierbij kunt u kiezen uit: Bowlen, XL-games of Escape room (toeslag € 11 per persoon).

Dineren - 18.30 uur

Na afloop is het tijd om even lekker te dineren. Ook kunt u nog even heerlijk na-borrelen op het terras of aan de gezellige bar. Dit arrangement staat garant voor een complete middag en avond genieten!

Wilt u geen volledig programma?

Klik hier om de tuk tuk los te boeken

Prijzen & Voorwaarden

Volwassenen € 82,50
Kinderen (4-12 jaar) € 46,50

Borg: € 250,00 per tuktuk.
Chauffeur op aanvraag los in te huren : € 15,00 per uur per tuk tuk.

 • Peuters op basis van gebruik
 • Minimaal 4 (volwassen) personen, maximaal 28
 • Prijzen gelden voor 2022

Voor het rijden van een tuk tuk is het hebben van een geldig B rijbewijs en minimale leeftijd van 21 jaar verplicht. Tijden zijn aan te passen naar uw eigen wensen.

Maximale groepsgrootte voor het tuk tuk rijden is 28 personen, voor grotere groepen kunnen we een combinatie maken met bijvoorbeeld varen in Elektrische sloepen.

  Direct reserveren

  Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt.   

   

  Aanhef:

  Andere leuke arrangementen