De Korenmolen

Ontdek het indrukwekkende en veelzijdige recreatiegebied De Gouden Ham.

De Korenmolen ligt aan de Maasdijk in Maasbommel, een idyllisch plaatsje in het Land van Maas en Waal. Onder de wieken van een schitterend gerestaureerde Molen kunt u genieten van fijne gastvrijheid en heerlijke streekgerechten.

De Korenmolen ligt bij De Gouden Ham, een indrukwekkend en veelzijdig waterrecreatiegebied met een zandstrand van maar liefst 700 meter en talloze recreatiemogelijkheden. Het gebied is ideaal voor vaarliefhebbers.

de-korenmolen-moeke-mooren-sloepvaren

Dobberen in een fluisterboot

Ontdek Maas en Waal vanaf het water met een elektrische sloep.

Heerlijk dobberen met een elektrische sloep op de plassen van De Gouden Ham. Het water staat in open verbinding met de Maas. U krijgt een routekaartje mee met een overzicht van verschillende strandjes, waar u kunt stoppen om te zwemmen of te picknicken.

De essentie van sloepvaren is om in goed gezelschap te genieten van de omgeving. De sloep is voorzien van alle luxe voor optimaal comfort. Verken de omgeving voor een onvergetelijke dag op het water in een schitterende sloep.

sloep varen arrangement moeke moore appeltern

Verras uw smaakpapillen

Laat de chef u verrassen. Geniet van een heerlijk 5-gangenmenu in een sfeervol restaurant.

Geniet van een heerlijk vijfgangen verrassingsmenu, samengesteld door de keukenbrigade van De Korenmolen. Na afloop kunt u lekker naborrelen op het terras of aan de gezellige bar van De Korenmolen.

In het restaurant met open keuken kunt u genieten van verfijnde, culinaire creaties. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse, lokale streekproducten. De ambachtelijke wijze van koken, fijne gastvrijheid en sfeervolle locatie zorgen ervoor dat eten bij De Korenmolen een ware beleving wordt.

Sloepvaren en diner De Korenmolen

Het Programma

Ontvangst - 14.00 uur

Ontvangst met koffie/thee & appelgebak bij De Korenmolen.

Sloepvaren - 14.30 uur

Heerlijk dobberen met een elektrische sloep op het water. U krijgt een routekaartje mee en verschillende tips voor een leuke stop onderweg.

Vijfgangenmenu - 17.30 uur

Geniet van een heerlijk 5-gangen verrassingsmenu bij De Korenmolen. Na afloop kunt u lekker naborrelen.

Wilt u geen volledig programma?

Klik hier om sloepvaren los te boeken

Prijzen & Voorwaarden

Volwassenen € 63,50
Kinderen (4-12 jaar) € 31,75

  • Peuters op basis van gebruik
  • Minimaal 4 personen, maximaal 21

Algemeen

  • Appeltern ligt centraal in Nederland, vlakbij Nijmegen
  • Prachtige vaaromgeving
  • Mooie fotomomenten
  • Groot & gratis parkeerterrein

Direct reserveren

Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt. 

 

Aanhef: