Feestelijk paasdiner

Bij Moeke Mooren bent u van harte welkom tijdens de paasdagen.

Met Pasen komt de hele familie samen en draait het om gezelligheid, samenzijn en lekker eten. Wilt u zelf niet uren in de keuken staan maar wel genieten van een heerlijk paasdiner? Dan kunt u komen genieten van een paasmenu bij Moeke Mooren.

Laat u gastvrij ontvangen bij Moeke Mooren aan de Maas in Appeltern. Moeke Mooren is gelegen in het prachtige natuur- en watergebied De Gouden Ham. Bij Moeke Mooren is het elke Pasen een gezellige drukte.

Heerlijk paasdiner

Geniet van culinaire hoogstandjes in ons sfeervolle restaurant.

Ook dit jaar bent u op eerste en tweede paasdag weer van harte welkom bij Moeke Mooren. Met uw gezin, familie, vrienden of kennissen kunt u dit jaar weer zorgeloos genieten van ons paasmenu.

Schuif op eerste en tweede paasdag aan voor een luxe paasmenu. U kunt á la carte eten, maar ook kiezen voor een paasmenu. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade halen alles uit de kast om culinaire hoogstandjes voor u te bereiden. Wij ontvangen u graag in ons sfeervolle restaurant voor een overheerlijk diner.

Paasmenu

Paasmenu 2023

Het paasmenu volgt.

Algemeen

 • Appeltern ligt centraal in Nederland, vlakbij Nijmegen
 • Uitje met eigen vervoer
 • Groot & gratis parkeerterrein
 • Rolstoelvriendelijk
 • Honden zijn niet toegestaan

  Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt.   

   

  Aanhef: