Ontrafel de mysteries

Ontdek de mysteries van onze escape rooms. Probeer zo snel mogelijk te ontsnappen.

U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak bij Moeke Mooren, waarna u een escape room naar keuze kunt spelen.

Een escape room is een spel waarbij u in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om binnen één uur te ontsnappen door cryptische aanwijzingen te ontcijferen. Door goed samen te werken vergroot u de kans om te ontsnappen. Uit een escape room komen is een geweldige uitdaging waar niet iedereen in slaagt. U leert niet alleen uzelf beter kennen, maar u leert ook met elkaar samenwerken. Durft u de uitdaging aan?

Moeke's kamer

Moeke Mooren bewaart een eigenaardig geheim in haar kamer. Ontdekt u welk geheim?

In Moeke’s kamer waant u zich in de huiskamer van Moeke Mooren aan het begin van de 20e eeuw. De veervrouw leidde ogenschijnlijk een eenvoudig leven in haar huisje aan het water. Het leven van een veervrouw betekende hard werken voor een schamel loon, opstaan bij nacht en ontij en in alle jaargetijden op het water. Wat weinig mensen weten is dat Moeke Mooren een eigenaardig geheim bewaarde in haar huiskamer. Lukt het jullie om te ontdekken wat haar geheim was?

escape room appeltern moeke mooren

Cold case De Blauwe Sluis

De tijd tikt na het heropenen van een oude zaak. Kunt u de moordenaar aanwijzen?

De moordzaak aan de Blauwe Sluis was een gesloten dossier. In de jaren zeventig is de zaak echter heropend, omdat er nieuwe informatie opgedoken was. Jullie gaan als cold case team aan de slag om alsnog de moordenaar te achterhalen. De verjaringstermijn verstrijkt bijna. Het onderzoek moet nu worden afgerond en bevindt zich in een kritieke fase. Stap in de schoenen van het cold-case-team en wijs de moordenaar aan. Het bijzondere aan deze kamer is dat er een tweede kamer is zodat u in teams tegen elkaar kunt spelen, dus ook geschikt voor groepen tot max. 20 pers.

Pompen of verzuipen

De dijk staat op inzakken. Lukt het u om mens en dier te redden?

In het land van Maas en Waal is het element water zeer nadrukkelijk aanwezig. Misschien iets te nadrukkelijk? Het water staat zo hoog dat het een gevaar voor mens en dier oplevert. Dat betekent dat jullie moeten pompen of verzuipen. De dijk staat op inzakken, het water lijkt overal vandaan te komen. Lukt het jullie om het water veilig achter de sluis te laten zakken? Het bijzondere aan deze kamer is dat er veel te doen is, ook voor kinderen vanaf 10 jaar. Dat maakt deze escaperoom tot een spannende familiekamer.

escape room appeltern moeke mooren

Het Programma

Ontvangst

U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak bij Moeke Mooren.

Escape room

Probeer zo snel mogelijk te ontsnappen uit een escape room naar keuze door cryptische aanwijzingen te ontcijferen.

Wilt u geen volledig programma?

Klik hier om de escape rooms los te boeken

Prijzen & Voorwaarden

Volwassenen € 20,50
Kinderen (8-12 jaar) € 15,75

  • Peuters op basis van gebruik
  • Vanaf 4 personen & per persoon

Algemeen

  • Appeltern ligt centraal in Nederland, vlakbij Nijmegen, Tiel en Oss
  • Rolstoelvriendelijk
  • Honden zijn in het restaurant niet toegestaan
  • Groot en gratis parkeerterrein

Direct reserveren

Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt. 

 

Aanhef: