Vrolijk Kerstfeest

Waan u in kerstsferen met de kerstarrangementen van Moeke Mooren.

Kerst is de fijnste tijd van het jaar. De Kerstdagen zijn voor veel mensen een tijd van gezellig samenzijn met het gezin, familie of vrienden. Dit jaar kunt u weer genieten bij Moeke Mooren zonder zorgen.

Bij Moeke Mooren is het elke Kerst een gezellige drukte. Ook dit jaar bent u tijdens de Kerstdagen van harte welkom. Voor Kerst 2022 hebben we leuke Kerstarrangementen samengesteld. Komt u ook de Kerst vieren bij Moeke Mooren?

Kerstbrunch op 1e en 2e Kerstdag

Verwen jezelf, samen met familie of vrienden op 1e en 2e Kerstdag met een geheel verzorgde Kerstbrunch bij Moeke Mooren. Er is gedacht aan zowel jong als oud!

Kerstdiner Live Cooking Buffet

1 en 2e Kerstdag genieten van een culinair Kerst Live Cooking Dinerbuffet.
Voor elk wat wils!

Moeke Mooren heet u van harte welkom voor een Kerst Live Cooking Dinerbuffet. Onze chefs halen deze Kerst echt alles uit de kast om culinaire hoogstandjes te bereiden.
Voor uw neus bereiden zij de heerlijkste gerechten!

Tijdens dit uitgebreide en spectaculaire Kerst Live Cooking Event, geniet u van de ruime keuze in koude en warme vis- en vleesspecialiteiten én meer.

En uiteraard is er voor de kleinere gasten een eigen kidsbuffet!

bowlen - fietsarrangement

Gezellige Kerst activiteiten

Actief genieten van de kerstdagen met familie en vrienden doet u bij Moeke Mooren.

Moeke Mooren biedt extra activiteiten aan tijdens de Kerstdagen. Geniet met familie en vrienden van een van onze indoor activiteiten in combinatie met een Kerstbrunch of Kerst live Cooking event.

2- of 3 daags Kerstarrangement

2 of 3 dagen volop genieten van de Kerst bij Moeke Mooren!

Vier Kerst in de gezellige drukte bij Moeke Mooren. Geniet van dit bijzondere Kerstarrangement inclusief overnachting(en) met familie of vrienden.