Vlieg over het water

Flyboarden geeft u een gevoel van vrijheid. U vliegt over het water als een superheld.

Beweeg boven het water. U heeft de volledige controle over het flyboard. Vlieg waar u heen wilt en maak spetterende duikvluchten. Vlieg tot ongeveer 10 meter boven het water! Dankzij de professionele en goede begeleiding van ervaren en getrainde instructeurs kunnen de meesten binnen 5 minuten al blijven staan!

Met ons Flyboard Arrangement kunt u ervaren hoe het is om over het water te vliegen als een superheld of als een dolfijn duikend door het water. In samenwerking met Xtreme Marine Sports bieden wij dit fantastische uitje aan.

flyboarden-appeltern-moeke-mooren

Unieke watersport

Ontdek de mogelijkheden van Flyboarden. Ervaar de beleving van vliegen.

Flyboarden is een watersport waarbij de schoenen met motoren verbonden zijn met een slang van een waterscooter. Water wordt via de slang uit het meer gezogen, waardoor u boven water wordt geblazen. U kunt zelf de waterkracht van de motoren regelen.

Bent u een echte waterrat? Dan zal er een hele wereld voor u opengaan met flyboarden. Het enige wat u nodig heeft is een korte introductie en een zwemvest.

Het is etenstijd!

Samen aan tafel genieten van een heerlijk diner.

Maak uw dagje uit compleet met een heerlijk diner. In de avond kunt u gezellig de lekkerste gerechten proeven in ons sfeervolle restaurant met open keuken.

Na afloop kunt u nog even heerlijk na-borrelen op het terras of in onze gezellige bar. Dit arrangement staat garant voor een complete middag en avond genieten!

steengrill restaurant appeltern moekemooren

Nog energie over?

Boek een van onze extra activiteiten voor het ultieme dagje uit. Ervaar de leukste activiteiten.

U kunt natuurlijk altijd bij ons terecht voor andere activiteiten. De volgende indoor activiteiten zijn extra bij te boeken om uw dag nog leuker te maken!

Het Programma

Ontvangst & Flyboarden - 14.00 uur

Ontvangst met koffie/thee & gebak. Na een korte introductie gaat u zelf vliegen boven het water op een flyboard.

Dineren - 18.30 uur

Na afloop is het tijd om lekker te dineren. Ook kunt u nog even heerlijk na-borrelen op het terras of in het gezellige café. Dit arrangement staat garant voor een complete middag en avond genieten!

Activiteit naar keuze (optioneel)

Nog wat leuks doen? Bij ons kunt u altijd nog activiteiten bijboeken. Hierbij kunt u kiezen uit: Bowlen, Oud-Hollandse spelen of Escape room.

Wilt u geen volledig programma?

Klik hier om het flyboarden los te boeken

Prijzen & Voorwaarden

Volwassenen € 91,00

 • Minimaal 6  (volwassen) personen
 • Prijzen gelden voor 2022
 • Tijden zijn aan te passen naar uw eigen wensen
 • Te boeken van 1 mei t/m 31 oktober

  Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt.   

   

  Aanhef: