Nieuw: Escape Room Kamer 13

De nieuwe spookachtige Kamer 13 is geopend.

De wereldberoemde archeoloog Josep Moreno verblijft in hotel Moeke Mooren. Hij is bezig met een grootschalige opgraving. Josep is op zoek naar een mysterieus voorwerp, waarmee hij naar de wereld der geesten kan reizen. Op de avond dat Josep het voorwerp vindt, verdwijnen alle gasten in het hotel spoorloos. Durft u uit te zoeken wat er gebeurd is en naar de geestenwereld te reizen? Pas wel op, als u te lang daar verblijft zit u voor eeuwig vast in het hiernamaals.

Ontvangst en Escape Room

Combineer een bezoek aan de spannende escape rooms met een warm ontvangst.

Wilt u iets meer dan alleen een escape room bezoeken? Bij Moeke Mooren wordt u ontvangen met koffie/thee en gebak, waarna u een escape room naar keuze kunt spelen. Leuk voor een kort uitje met familie, vrienden of collega’s. Na afloop kunt u nog na-borrelen op het terras of in het gezellige restaurant.

escape room appeltern moeke mooren

Escape en Diner

Maak de escape room belevenis compleet met een heerlijk 3-gangen keuzemenu of een streetfood menu.

Kom achter de ware ik van uw medespelers en leer vrienden, familie of collega’s beter kennen tijdens het interactieve spel. Het is uiteraard erg leuk om uw medespelers tijdens de spannende escape rooms beter te leren kennen. Deze beleving kan ook worden gecombineerd met een 3-gangen keuzemenu in het restaurant of onze speciale streetfood gerechtjes.

kinderfeestje-escape-room-appeltern-moeke-mooren2

Kinderfeestje Escape Room

Een spannend kinderfeestje met puzzels en raadsels viert u bij Moeke Mooren.

Escape rooms zijn allang niet meer alleen voor volwassenen. Kinderfeestjes in een escape room vieren wordt steeds populairder. De adviesleeftijd is vanaf 10 jaar. De speciale escape room voor kinderen bezorgt ze een onvergetelijke ervaring. De kinderen gaan op zoek naar aanwijzingen en lossen puzzels en raadsels op.

Arrangementen

Escape Room

Probeer zo snel mogelijk te ontsnappen uit een escape room naar keuze door cryptische aanwijzingen te ontcijferen.

Wilt u liever een losse activiteit?

Bekijk onze escape rooms