Escape Room met tafelgrillen

Geniet van een leuke activiteit met tafelgrillen.

Op dit moment is het vanwege de coronamaatregelen helaas niet mogelijk om de escape room arrangementen te boeken. Wel kunt u een escape room boeken met een tafelgrill arrangement aan huis. Combineer tafelgrillen met een escape room en ontvang korting op het tafelgrillen. De escape rooms zijn ook geschikt voor een coronaproof kinderfeestje.

Nieuw: Escape Room Kamer 13

De nieuwe spookachtige Kamer 13 is geopend.

De wereldberoemde archeoloog Josep Moreno verblijft in hotel Moeke Mooren. Hij is bezig is met een grootschalige opgraving. Josep is op zoek naar een mysterieus voorwerp, waarmee hij naar de wereld der geesten kan reizen. Op de avond dat Josep het voorwerp vindt, verdwijnen alle gasten in het hotel spoorloos. Durft u uit te zoeken wat er gebeurd is en naar de geestenwereld te reizen? Pas wel op, als u te lang daar verblijft zit u voor eeuwig vast in het hiernamaals.

Ontvangst en Escape Room

Combineer een bezoek aan de spannende escape rooms met een warm ontvangst.

Wilt u iets meer dan alleen een escape room bezoeken? Bij Moeke Mooren wordt u ontvangen met koffie/thee en gebak, waarna u een escape room naar keuze kunt spelen. Leuk voor een kort uitje met familie, vrienden of collega’s. Na afloop kunt u nog na-borrelen op het terras of in het gezellige café.

escape room appeltern moeke mooren

Escape en Grill

Geniet van het tafelgrillen en escape room arrangement bij Moeke Mooren.

Combineer een bezoek aan de escape rooms met tafelgrillen. Probeer op tijd uit de escape room te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels. Door goed samen te werken vergroot u de kans om te ontsnappen. Sluit vervolgens de avond af met tafelgrillen. Gezellig rond de tafelgrill en lekker lang tafelen met uw gezelschap.

escape-room-tafelgrillen-moeke-mooren

Escape en Diner

Maak de escape room belevenis compleet met een heerlijk 3-gangen diner.

Kom achter de ware ik van uw medespelers en leer vrienden, familie of collega’s beter kennen tijdens het interactieve spel. Het is uiteraard erg leuk om uw medespelers tijdens de spannende escape rooms beter te leren kennen. Deze beleving kan ook worden gecombineerd met een 3-gangen keuzemenu in het restaurant.

diner-korenmolen-moeke-mooren

Kinderfeestje Escape Room

Een spannend kinderfeestje met puzzels en raadsels viert u bij Moeke Mooren.

Escape rooms zijn allang niet meer alleen voor volwassenen. Kinderfeestjes in een escape room vieren wordt steeds populairder. De adviesleeftijd is vanaf 10 jaar. De speciale escape room voor kinderen bezorgt ze een onvergetelijke ervaring. De kinderen gaan op zoek naar aanwijzingen en lossen puzzels en raadsels op.

kinderfeestje-escape-room-appeltern-moeke-mooren2

Arrangementen

Escape Room

Probeer zo snel mogelijk te ontsnappen uit een escape room naar keuze door cryptische aanwijzingen te ontcijferen.

Wilt u liever een losse activiteit?

Bekijk onze escape rooms