Ontrafel de mysteries

Ontdek de geheimen van onze escape rooms. Sluit af met een 3-gangen diner bij Moeke Mooren.

Een escape room is een spel waarbij u in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om binnen één uur te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels. Door goed samen te werken vergroot u de kans om te ontsnappen. U heeft keuze uit vier verschillende escape rooms. Lukt het u om te ontsnappen? Na afloop kunt u nagenieten onder het genot van een heerlijk driegangendiner.

Moeke's kamer

Moeke Mooren bewaart een eigenaardig geheim in haar kamer. Ontdekt u welk geheim?

In Moeke’s kamer waant u zich in de huiskamer van Moeke Mooren aan het begin van de 20e eeuw. De veervrouw leidde ogenschijnlijk een eenvoudig leven in haar huisje aan het water. Het leven van een veervrouw betekende hard werken voor een schamel loon, opstaan bij nacht en ontij en in alle jaargetijden op het water. Wat weinig mensen weten is dat Moeke Mooren een eigenaardig geheim bewaarde in haar huiskamer. Lukt het jullie om te ontdekken wat haar geheim was?

escape room arrangementen ontvangst

Cold case De Blauwe Sluis

De tijd tikt na het heropenen van een oude zaak. Kunt u de moordenaar aanwijzen?

De moordzaak aan de Blauwe Sluis was een gesloten dossier. In de jaren zeventig is de zaak echter heropend, omdat er nieuwe informatie opgedoken was. Jullie gaan als cold case team aan de slag om alsnog de moordenaar te achterhalen. De verjaringstermijn verstrijkt bijna. Het onderzoek moet nu worden afgerond en bevindt zich in een kritieke fase. Stap in de schoenen van het cold-case-team en wijs de moordenaar aan. Het bijzondere aan deze kamer is dat er een tweede kamer is zodat u in teams tegen elkaar kunt spelen, dus ook geschikt voor grotere groepen.

Pompen of verzuipen

De dijk staat op inzakken. Lukt het u mens en dier te redden?

In het land van Maas en Waal is het element water zeer nadrukkelijk aanwezig. Misschien iets te nadrukkelijk? Het water staat zo hoog dat het een gevaar voor mens en dier oplevert. Dat betekent dat jullie moeten pompen of verzuipen. De dijk staat op inzakken, het water lijkt overal vandaan te komen. Lukt het jullie om het water veilig achter de sluis te laten zakken? Het bijzondere aan deze kamer is dat er veel te doen is, ook voor kinderen vanaf 10 jaar. Dat maakt deze escape room tot een spannende familiekamer.

escape room - pompen of verzuipen

Kamer 13

Durft u deze enge, nieuwe escape room te betreden?

Maart 1921, Appeltern. De wereldberoemde archeoloog Josep Moreno is neergedaald in een klein plaatsje in Gelderland. Hij verblijft in hotel Moeke Mooren en is bezig is met een grootschalige opgraving. Hij zoekt een mysterieus voorwerp, waarmee hij naar de wereld der geesten kan reizen. Op de avond dat hij het voorwerp vindt, verdwijnen alle gasten in het hotel spoorloos. Durft u uit te zoeken wat er gebeurd is en naar de geestenwereld te reizen? Pas wel op, als u te lang daar verblijft zit u voor eeuwig vast in het hiernamaals.

Kamer 13 Escape Room arranagementen ontvangst

Diner

Verras uw smaakpapillen met een verrassingsmenu.

In het restaurant met open keuken kunt u genieten van verfijnde, culinaire creaties. Geniet van een 3-gangen menu . Er wordt uitsluitend gewerkt met verse, lokale streekproducten. De ambachtelijke wijze van koken, fijne gastvrijheid en sfeervolle locatie zorgen ervoor dat uw diner bij Moeke Mooren een ware beleving wordt.

Sloepvaren en diner De Korenmolen

Het Programma

Escape room

Probeer zo snel mogelijk te ontsnappen door cryptische aanwijzingen te ontcijferen. De kunst is om zo goed mogelijk samen te werken met de mensen om u heen. Lukt het jullie op tijd te ontsnappen?

Diner

Verras uw smaakpapillen met een het 3-gangen keuzemenu van de groepenkaart. De ambachtelijke wijze van koken, fijne gastvrijheid en prachtige locatie zorgen ervoor dat het een ware beleving wordt.

Wilt u geen volledig programma?

Klik hier om de escape rooms los te boeken

Prijzen & Voorwaarden

Volwassenen € 54,00
Kinderen (8-12 jaar) € 25,50

Escape room kamer 13 en diner:

Tarief € 68,25

 • Kinderen onder begeleiding van volwassenen
 • Minimaal 4 (volwassen) personen
 • Met Pasen en Kerst geldt een ander tarief

Algemeen

 • Appeltern ligt centraal in Nederland, vlakbij Nijmegen, Tiel en Oss
 • Rolstoelvriendelijk
 • Honden zijn in het restaurant niet toegestaan
 • Groot en gratis parkeerterrein

  Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt.   

   

  Aanhef: