Het leukste paasarrangement

Een lekker lang paasweekend weg. Maak iets bijzonders van Pasen.

Paasweekend is het ideale moment om er even tussenuit te gaan en om te genieten met familie of vrienden. Bij Moeke Mooren is het elk paasweekend een gezellige drukte. Komt u ook Pasen met ons vieren?

Laat u gastvrij ontvangen en verwennen in 4-sterren hotel Moeke Mooren aan de Maas in Appeltern. Moeke Mooren is gelegen in het prachtige natuur- en watergebied De Gouden Ham. In en om Moeke Mooren zijn er genoeg gelegenheden om te genieten van de paasdagen.

Onvergetelijke paasdagen

Kom overnachten in ons knusse hotel en geniet van een uitgebreid paasontbijt.

Heerlijk tot rust komen in ons knusse hotel Moeke Mooren. In onze comfortabele kamers wordt u heerlijk uitgerust wakker. Vanuit de kamers heeft u uitzicht over waterrecreatiegebied De Gouden Ham of het prachtige polderlandschap.

Begin de dag feestelijk met een luxe en uitgebreid paasontbijt. Bij Moeke Mooren bent u aan het juiste adres voor leuke activiteit om met zijn allen te ondernemen. Een geweldig paasweekend voor jong en oud!

Genieten van paasdiner

Het paasdiner wordt tot in de puntjes verzorgd. Laat u verwennen door de koks.

Geniet van een sfeervol paasarrangement met een heerlijk diner.Op eerste paasdag geniet u van een 3-gangen keuzemenu. De chef-koks en zijn keukenbridgade zullen een heerlijk paasdiner voor u bereiden.

Onze gastvrije sfeer staat garant voor een fijne ervaring. Tevens kunt u genieten van een uniek uitzicht over natuurgebied De Gouden Ham. Kom het ervaren in ons sfeervolle restaurant.

Rondvaart over de Maas

Stap aan boord bij de Sluizer. Onze kapitein vaart u langs historische steden.

Op tweede paasdag stapt u aan boord bij het luxe passagiersschip De Sluizer. Moeke Mooren heeft een prachtige ligging aan de Maas, op de grens van Gelderland en Brabant. Onze kapitein vaart u langs historische plaatjes als het recreatiegebied De Gouden Ham en het oostelijke natuurgebied De Mooringerwaarden.

De Gouden Ham is een indrukwekkend en veelzijdig waterrecreatiegebied in Het Land van Maas en Waal. De prachtige natuur maakt de rondvaart onvergetelijk.

Het Programma

Overnachting

Heerlijk uitgerust wakker worden in onze comfortabele kamers met uitzicht op water- en natuurgebied of het polderlandschap.

Ontbijtbuffet

Begin de dag goed met een luxe en uitgebreid paasontbijt in een feestelijke omgeving.

Rondvaart

Rondvaart door historische plaatjes, het recreatiegebied De Gouden Ham en het natuurgebied De Mooringerwaarden.

Paasdiner

Geniet van een heerlijk Paasdiner bij restaurant Moeke Mooren.

Inhoud arrangement

 • 2 x overnachting
 • 2 x Paasontbijt
 • Rondvaart op tweede Paasdag
 • 3-gangen paasmenu op eerste Paasdag

 

 • Prijs per persoon€ 187,50

Op basis van verblijf in een standaard kamer, 2 personen per kamer.

Aankomt op eerste Paasdag (9 april 2023)
Exclusief € 1,20 toeristenbelasting per persoon per nacht
Meerprijs Balkonkamer € 25 per kamer per nacht
Meerprijs Riante Suite/Vakantiestudio € 55 per kamer per nacht

Algemeen

 • Appeltern ligt centraal in Nederland, vlakbij Nijmegen
 • Mooie fotomomenten
 • Groot & gratis parkeerterrein

  Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt.   

   

  Aanhef: