Vakantiehuis

Overnachten in een luxueus vakantiehuis in een voormalig stoomgemaal.

Het luxueuze vakantiehuis van Logement De Stoep bevindt zich in een voormalig stoomgemaal dat dankzij een grondige verbouwing van alle gemakken is voorzien. Wat is gebleven zijn authentieke details en een prachtig uitzicht over de Blauwe Wetering en het weidse polderlandschap.

Vanuit de gezellige zithoek in de vakantiewoning kijkt u zo het water over, bij mooi weer doet u dat vanaf een van de terrassen. Op het weiland achter De Stoep kunnen kinderen naar hartenlust spelen en op verzoek worden diverse activiteiten georganiseerd.

logement-de-stoep-appeltern

Logement De Stoep

Ontdek de vele voorzieningen van vakantiehuis De Stoep en Moeke Mooren.

De Stoep is een sfeervol vakantieverblijf in Appeltern, gelegen in het Land van Maas en Waal. De accommodatie is een uitbreiding van hotel Moeke Mooren.

De woning is voorzien van een luxe keuken. Doordat hotel Moeke Mooren op een steenworp afstand ligt, kunt u tevens gebruikmaken van de faciliteiten van het hotel zoals het ontbijtbuffet. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een sfeervol diner of op het prachtige terras voor een drankje. Ook catering is mogelijk, bijvoorbeeld voor een lekkere BBQ.

logement-de-stoep-appeltern3

Groepsaccommodatie

Met groepen tot 50 personen overnachten. Gezellig eropuit met familie, vrienden of collega’s.

De vakantiewoning is geschikt voor maximaal 14 personen (5 slaapkamers). Daarnaast staan u eventueel ook nog twee vakantiestudio’s voor maximaal 4 personen per studio ter beschikking en drie hotelkamers voor maximaal 2-4 personen per kamer. Zo kunt u met maximaal 30 personen in De Stoep verblijven.

Grotere groepen? In combinatie met hotel Moeke Mooren, gelegen op 100 meter afstand van het Logement De Stoep, kunnen we groepen van maximaal 50 personen laten overnachten.

logement-de-stoep-appeltern4

Impressie

Beschikbaarheid