Hotel Moeke Mooren

Hotel Moeke Mooren is de ideale locatie voor een zorgeloos en ontspannen verblijf aan de Maas.

Laat u gastvrij ontvangen en verwennen in 4-sterrenhotel Moeke Mooren, uniek gelegen aan de Maas in Appeltern. Moeke Mooren is centraal gelegen in Nederland en vanuit alle windstreken prima bereikbaar.

Naast uitgebreid ontbijten, kunt u à la carte dineren in ons sfeervolle restaurant. Natuurlijk kunt u ook na een bruiloft of een personeelsfeest blijven overnachten. Tevens is Moeke Mooren een prima rustpunt voor de zakelijke reiziger.

Comfortabele kamers

Heerlijk uitgerust wakker worden aan de Maas. Geniet van het fantastische uitzicht.

U kunt sfeervol en luxe overnachten in ons 4-sterrenhotel. Alle kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, televisie, internetaansluiting en een badkamer met een bad en/of douche en toilet.

De kamers aan de voorzijde van het hotel bieden een mooi uitzicht over het natuurgebied De Gouden Ham. De kamers aan de achterzijde kijken uit over het weidse polderlandschap. Bovendien beschikken enkele kamers over een fraai dakterras.

Ons restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u dagelijks terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet.

Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd van 07:00 tot 10:00 uur. In het sfeervolle restaurant heeft u een schitterend uitzicht over het water. Begin de dag met een heerlijk ontbijt.

Naast het sfeervolle restaurant kunt u aan onze bar terecht voor een borrel in een gezellige sfeer. Op het panoramaterras kunt u bij mooi weer genieten van het uitzicht over de plassen van De Gouden Ham.

Veelzijdige omgeving

Door de groenrijke omgeving bent u verzekerd van een ontspannen verblijf.

Hotel Moeke Mooren is de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf in en buiten het Land van Maas en Waal. Natuurliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Het recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham biedt tal van recreatieve voorzieningen en vele leuke fiets- en wandeltochten.

Ter ontspanning kunnen hotelgasten terecht op een van de bowlingbanen, een rondvaart over de Maas maken op het luxe passagiersschip De Sluizer of deelnemen aan andere leuke binnen- en buitenactiviteiten.