Logement De Stoep

Overnachten in een voormalig stoomgemaal met een prachtig uitzicht.

De bed & breakfast kamers van Logement De Stoep bevinden zich in een voormalig stoomgemaal, dat dankzij de grondige verbouwing van alle gemakken is voorzien. Wat is gebleven zijn authentieke details en een prachtig uitzicht over de Blauwe Wetering en het weidse polderlandschap.

De Stoep is het vertrekpunt voor een fietsroute door het Land van Maas en Waal met prachtige vergezichten over rivieren, polderlandschappen of fruitgaarden. Natuurlijk kunt u ook een dagje shoppen in Nijmegen of Tiel.

logement-de-stoep-appeltern

Moeke Mooren

Uitgebreid ontbijten in hotel Moeke Mooren. Ontdek het Land van Maas en Waal.

Op steenworp afstand ligt hotel Moeke Mooren, waar u uitgebreid kunt ontbijten. De centrale ligging van de kamers maakt het een populaire bestemming. Fietsers, wandelaars, zwemmers en natuurliefhebbers komen niets te kort in dit prachtige watersportgebied.

De prachtige omgeving biedt veel mogelijkheden voor activiteiten buiten het hotel, maar ook binnen de muren van Moeke Mooren is genoeg te beleven. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een heerlijk diner in ons sfeervolle restaurant of op het prachtige terras voor een drankje.