Sinterklaas

Dit jaar kunt u weer heerlijk genieten van de gezellige warme avonden rondom Sinterklaas.

Nog even wachten en het is weer zover! Dan komt de sint weer aan in ons land. De winkelschappen zijn alweer gevuld met pepernoten, snoepgoed en chocoladeletters. Sinterklaas is allang geen feest meer voor alleen kleine kinderen. Ook volwassenen vieren het graag met familie of vrienden. Ook in 2022 kunt u weer genieten van de gezellige sfeer rondom het grootste kinderfeest van het jaar.

27 november krijgt Moeke Mooren weer bezoek van de Pieten tijdens de speciale Pietenbrunch.

Kerst

Bij Moeke Mooren kunt u met al uw familie en vrienden genieten van de kerstdagen.

Ook dit jaar kunt u bij Moeke Mooren weer genieten zonder zorgen. Bij Moeke Mooren is het elke kerst een gezellige drukte. Bekijk de verschillende knusse kerstarrangementen.

Valentijn 2023

Maak Valentijnsdag onvergetelijk met een arrangement bij Moeke Mooren.

Ook in 2023 kunt u weer extra romantisch en sfeervol genieten bij Moeke Mooren.

Pasen

Een paasarrangement is de ideale manier om Pasen gezellig door te brengen.

Zondag 9 april en maandag 10 april 2023 is het Pasen. Moeke Mooren biedt meerdere paasarrangementen aan om uw paasdagen tot een feest te maken! Elk jaar stellen wij feestelijke paasarrangementen samen.

paasarrangement-pasen

Moederdag

Dit jaar kunt u bij ons genieten van een Moederdag “high tea”.

Op zondag 14 mei 2023 worden de moeders in Nederland extra in het zonnetje gezet! Verras uw lieve moeder, oma of partner met een heerlijk uitgebreide Moederdag high tea.

Hemelvaart

Geniet van het voorjaar met een lang weekendje weg met Hemelvaart.

Donderdag 18 mei 2023 is het Hemelvaart. Het Hemelvaartweekend is de ideale gelegenheid om helemaal tot rust te komen. Boek een van onze arrangementen en kom lekker genieten! Of u nu voor een dagje komt of het hele weekend blijft, bij ons vindt u de leukste arrangementen.

feestdagen-moeke-mooren-hemelvaart

Pinksteren

Boek een gezellig pinksterarrangement en ga er een dagje of weekendje op uit!

Boek een arrangement voor het pinksterweekend bij Moeke Mooren. Tijdens dit extra lange weekend kunt u heerlijk genieten van het voorjaar in het Land van Maas en Waal. De lente is in volle gang waardoor u geniet van de mooie natuur met de leukste activiteiten! Bekijk alle mogelijkheden.

feestdagen-moeke-mooren-pinksteren

Vaderdag

Trakteer uw vader op een uitje bij Moeke Mooren!

Zondag 18 juni 2023 is het weer Vaderdag! Een goede reden om je vader eens te verwennen met een borrel op ons terras of een heerlijke burger in combinatie met een van onze gezellige activiteiten.

feestdagen-vaderdag-brunch