feestdagen-moeke-mooren-hemelvaart

Hemelvaart

Geniet van het voorjaar met een lang weekendje weg met Hemelvaart.

Hemelvaartweekend is de ideale gelegenheid om helemaal tot rust te komen. Boek een van onze arrangementen en kom lekker genieten! Of u nu voor een dagje komt of het hele weekend blijft, bij ons vindt u de leukste arrangementen.

Pinksteren

Boek een gezellig pinksterarrangement en ga er een dagje of weekendje op uit!

Boek een arrangement voor het pinksterweekend bij Moeke Mooren. Tijdens dit extra lange weekend kunt u heerlijk genieten van het voorjaar in het Land van Maas en Waal. De lente is in volle gang waardoor u geniet van de mooie natuur met de leukste activiteiten! Bekijk alle mogelijkheden.

feestdagen-moeke-mooren-pinksteren
feestdagen-vaderdag-brunch

Vaderdag

Trakteer vader op een uitgebreide Vaderdag brunch en rondvaart over de Maas.

Zondag 16 juni 2019 is het weer vaderdag! Een goede reden om vader eens te verwennen met een heerlijke brunch en rondvaart door de Gouden Ham. Kom gezellig genieten met de hele familie!

Sinterklaas

Het gezelligste Sinterklaasfeest van het jaar viert u bij Moeke Mooren.

Kom gezellig met het hele gezin genieten van Sinterklaas. Bij Moeke Mooren kunt u bijvoorbeeld gezellig tafelgrillen met een leuke activiteit of genieten van een heerlijke pietenbrunch met snoepgoed en sinterklaasliedjes. Uiteraard zijn de Pieten ook van de partij!

pietenbrunch

Kerst

Bij Moeke Mooren kunt u met al uw familie en vrienden genieten van de kerstdagen.

Ook dit jaar kunt u bij Moeke Mooren weer genieten zonder zorgen. Bij Moeke Mooren is het elke kerst een gezellige drukte. Bekijk de verschillende knusse kerstarrangementen.

actief kerstarrangementen moeke mooren
paasarrangement-pasen

Pasen

Een paasarrangement is de ideale manier om Pasen door te brengen.

Moeke Mooren biedt meerdere paasarrangementen aan om uw paasdagen dit jaar weer tot een feest te maken! Elk jaar stellen wij feestelijke paasarrangementen samen. Bekijk de mogelijkheden!

feestdagen-moeke-mooren-valentijnsdag

Valentijn

Maak Valentijnsdag onvergetelijk met een arrangement bij Moeke Mooren.

Heeft u zin om uw geliefde te verrassen op de meest romantische dag van het jaar? Verwen uw partner en uzelf met een heerlijk diner of romantische verblijf in onze suite. Maak Valentijnsdag onvergetelijk!

Moederdag

Kom op Moederdag genieten van onze heerlijke Moederdag brunch en rondvaart.

Op 12 mei 2019 worden de moeders in Nederland extra in het zonnetje gezet! Verras uw lieve mama, oma of partner met een heerlijk uitgebreide Moederdag brunch en rondvaart bij Moeke Mooren.

feestdagen-moederdag-brunch