Eten en drinken

Geniet elk moment van de dag bij Moeke Mooren, in het sfeervolle restaurant of op ons Panorama terras met uniek uitzicht over recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham.

Geniet elk moment van de dag bij Moeke Mooren. Moeke Mooren presenteert uitgebreide menukaarten voor het restaurant en terras. Zowel de kleine als grote eter kan hier zijn hart ophalen. Kies voor een borrelplank en een heerlijk glas wijn in het sfeervolle restaurant of geniet op het Panoramaterras met uniek uitzicht over recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham.

Onze chef-kok heeft een talent voor overheerlijke combinaties. U kunt genieten van gerechten uit onze Frans-Nederlandse keuken. De menukaarten wisselt regelmatig en bevat heerlijke seizoensgebonden gerechten en lokale lekkernijen.

Onze gastvrije sfeer en persoonlijke benadering staan garant voor een mooie ervaring. Wij heten u van harte welkom.

Veelzijdige arrangementen

Beleef een compleet dagje uit bij Moeke Mooren.

Wilt u met uw gezelschap ontsnappen uit een escape room, of gaat uw liever struinen door de Moringerwaarden? Nee, ga dan met zijn allen mee tijdens een rondvaart met De Sluizer. Of combineer een of meerdere van onze activiteiten met heerlijk eten en drinken.

Escape Room Appeltern Kamer 13

Bekijk onze menukaarten

Populaire arrangementen