Van hotel tot vakantiehuis

Accommodaties voor zakelijk overnachten in het Land van Maas en Waal.

Wilt u zakelijk overnachten in een persoonlijke omgeving? Met Moeke Mooren kiest u voor warmte, gezelligheid en persoonlijke aandacht. Qua mogelijkheden voor zakelijk overnachten kan er gekozen worden voor ons 4-sterrenhotel of luxe vakantiehuis. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien.

Onze accommodaties liggen in het Land van Maas en Waal, centraal gelegen tussen Gelderland en Brabant. Moeke Mooren is vanuit alle windstreken uitstekend bereikbaar en biedt gratis parkeermogelijkheden.

Faciliteiten

Ontdek de faciliteiten van Moeke Mooren. Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets.

De prachtige ligging, goede bereikbaarheid en uitgebreide faciliteiten van ons hotel maakt het een populaire bestemming voor zakelijke gasten. Voor vergaderingen en conferenties bent u bij Moeke Mooren aan het juiste adres. Moeke Mooren biedt diverse arrangementen en vergaderruimtes voor zakelijke doeleinden. Ook indien u deze wilt combineren met een actief arrangement.

Om de culinaire zintuigen optimaal te prikkelen treft u meerdere restaurants die heerlijke gerechten en lokale lekkernijen serveren.

Hotel Moeke Mooren

Hotel Moeke Mooren is de ideale locatie voor een zorgeloos en ontspannen verblijf aan de Maas.

Laat u gastvrij ontvangen en verwennen in 4-sterrenhotel Moeke Mooren, uniek gelegen aan de Maas in Appeltern. Moeke Mooren is de perfecte uitvalsbasis voor zakelijke reizigers. In ons hotel wordt u heerlijk uitgerust wakker aan het water en wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

Vakantiehuis

Zakelijk overnachten in het luxueuze vakantiehuis van Logement De Stoep.

De Stoep is een sfeervol vakantieverblijf in Appeltern. De accommodatie is een uitbreiding van hotel Moeke Mooren en van alle gemakken voorzien. Doordat hotel Moeke Mooren op een steenworp afstand ligt, kunt u tevens gebruikmaken van de faciliteiten van het hotel zoals het ontbijtbuffet.

logement-de-stoep-appeltern