Algemeen

Het is zomervakantie! Tijd om te relaxen, leuke dingen te doen en bovenal te genieten. Wist je dat je helemaal niet ver van huis hoeft te gaan? Bij Moeke Mooren in Appeltern is van alles te beleven. Weer of geen weer, met tal van binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud is er altijd iets te doen.

Flyboarden

Voor de sportieve waaghalzen onder ons is flyboarden een echte aanrader. Met krachtige waterstralen word je tot wel 10 meter boven het water geblazen. Je vliegt letterlijk als een superheld door en boven het water. Ook als je geen tot weinig ervaring hebt is dit een leuk uitje. Dankzij de begeleiding van ervaren instructeurs kunnen de meesten al binnen 5 minuten blijven staan.

Sloepvaren

Varen in een fluisterboot

Er is niets zo ontspannend als een dagje sloepvaren op de plassen van de Gouden Ham. Onderweg aanmeren bij verschillende strandjes voor een verfrissende duik, picknicken of een ijsje halen? Dat is allemaal mogelijk. In een elektrische sloep mag iedereen vanaf 18 jaar zonder vaarbewijs varen. Deze activiteit is leuk voor het hele gezin. Dee meeste kinderen zijn namelijk dol op pootje baden en zwemmen.

Happen en trappen

fietsen langs de maas trappen happen

Met happen en trappen ga je een hele dag fietsen en stop je onderweg bij vijf verschillende restaurants, waaronder Moeke Mooren. Koffie met gebak, een voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht. Elke ‘gang’ wordt geserveerd in een ander restaurant. Je ontvangt een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder. Je gaat 45 km fietsen langs de Maas. Een prachtige fietsroute, gecombineerd met gastronomisch genieten.

Rondvaart over de Maas

Dat een uitje niet duur hoef te zijn, bewijst deze rondvaart. Voor slechts €11,- per persoon (kinderen €5,50 p.p.) kun je genieten van een 2 uur durende boottocht op de Maas. Ons luxe passagiersschip De Sluizer vaart langs pittoreske plaatsjes. Dit uitje is ook geschikt voor mindervaliden. Het schip met binnen- en buitendek en is van alle gemakken voorzien. Ook honden zijn toegestaan aan boord.  

Terras aan het water

panoramaterras-restaurant-appeltern-moeke-mooren2

Natuurlijk hoef je niet per se een activiteit te boeken. Je kunt ook gewoon langskomen voor een heerlijke lunch, diner of om alleen een drankje te drinken. Ons terras aan het water heeft een prachtig uitzicht op de plassen van de Gouden Ham.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer bij Moeke Mooren te beleven is? Bekijk alle activiteiten. Of boek één van onze arrangementen voor een compleet verzorgde dag.

Zit er iets leuks bij? Dan adviseren wij je om tijdig te reserveren.