Onvergetelijke bruiloft

Moeke Mooren biedt een complete trouwdag op een romantische locatie aan het water.

Gaan jullie trouwen? Alvast gefeliciteerd! Bij Moeke Mooren zijn jullie aan het juiste adres voor een onvergetelijke dag. Voor een huwelijk is Moeke Mooren een geweldige trouwlocatie. Trouwen in een schitterend natuur- en watergebied.

Moeke Mooren is de perfecte trouwlocatie. Jullie kunnen bij ons de gehele huwelijksdag doorbrengen. Op welke wijze de trouwdag ook wordt ingevuld, wij garanderen een onvergetelijke bruiloft.

trouwlocaties-gelderland-brabant-moeke-mooren3

Liefde en verbondenheid

“Het JA-woord, de kerkelijke inzegening, de receptie, het diner en het feest waren helemaal naar wens. Onze droom kwam uit! Natuurlijk onze dank aan Moeke Mooren voor deze mogelijkheid en de goede verzorging”.

Chris & Ingrid Broekhuijse

De trouwdag staat volledig in het teken van jullie liefde en verbondenheid. Een bijzondere locatie maakt jullie bruiloft compleet. De ceremonie, receptie, bruidstaart, diner en spetterend trouwfeest behoren allemaal tot de mogelijkheden. En wat is nog leuker dan een gratis overnachting in onze bruidssuite!

trouwlocaties-gelderland-brabant-moeke-mooren

Bijzondere trouwlocatie

Een prachtige bruiloft op een unieke locatie in het Land van Maas en Waal.

Elkaar het jawoord geven is een bijzonder moment. Bij Moeke Mooren zijn jullie verzekerd van de perfecte huwelijksdag op een unieke locatie. Voor de receptie raden we de sfeervolle en ruime serre aan met een uitzicht op het water. In de feestzaal kunnen jullie een spetterend huwelijksfeest geven.

hotel moeke mooren

Trouwen op het water

Trouwen op een boot staat garant voor een prachtig uitzicht en originaliteit.

Vier een droombruiloft op een bijzondere locatie. Ons luxe passagiersschip De Sluizer is de perfecte locatie voor een speciale bruiloft. De keukenbrigade van Moeke Mooren staat garant voor een perfect verzorgde catering aan boord van De Sluizer. Stap letterlijk het huwelijksbootje in.

rondvaart gelderland moeke mooren
trouwlocatie - diner

Culinair genieten

Ontdek de culinaire mogelijkheden voor jullie bruiloft in een sfeervol restaurant.

Bij de perfecte bruiloft hoort natuurlijk ook heerlijk eten. Onze Frans Nederlandse kwaliteitskeuken heeft voor ieder wat wils. Onze chef-kok heeft verschillende menu’s & buffetten samengesteld in diverse prijscategorieën. Geniet in een sfeervol restaurant van culinaire hoogstandjes.

Overnachten

Sluit het huwelijksfeest af met overnachten in 4-sterren hotel Moeke Mooren.

Uiteraard kunnen jullie met familie en vrienden in ons 4-sterrenhotel Moeke Mooren overnachten. Hier kan iedereen bijkomen van een onvergetelijke dag.

De mooiste dag van jullie leven wordt natuurlijk afgesloten in een bruidssuite. Heerlijk bijkomen in het bubbelbad of kingsize bed. Moeke Mooren biedt deze bruidssuite geheel kosteloos aan, wanneer jullie het huwelijksfeest bij ons vieren.

hotel-brabant-gelderland-moeke-mooren-suite