Feestlocatie

Feesten bij Moeke Mooren is feesten op een prachtige locatie.

Moeke Mooren bestaat bekend als een unieke feestlocatie voor een onvergetelijke bruiloft, maar is ook geschikt voor spetterende bedrijfsfeesten, buffetten of diners. Wij zijn van alle markten thuis. Met Moeke Mooren als uw evenementenlocatie in regio Brabant en Gelderland wordt uw feest gegarandeerd een succes.

Bij Moeke Mooren nemen wij met plezier het organiseren van uw feest voor onze rekening. Of u nu een bedrijfsfeest, themafeest of jubileumfeest organiseert. Wij zorgen voor alles, van de hapjes en drankjes tot de invulling van het feest.

trouwlocaties-gelderland-brabant-moeke-mooren3

Unieke feestlocatie(s)

Moeke Mooren biedt vele unieke feestlocaties in regio Brabant en Gelderland.

Aan het land of op het water, uw feest is altijd genieten bij Moeke Mooren. In ruimtes als De Gruijterij, Moeke’s Huiskamer of op passagiersschip De Sluizer is het feestvieren tot een ware kunst verheven.

unieke feestlocatie moeke mooren

Feesten bij Moeke Mooren

Voor feesten hebben wij luxe feestarrangementen samengesteld.

Wij hebben diverse feestarrangementen en feestlocaties aan of op het water. Uw wensen staan altijd voorop. Het is bij onze feestlocaties uiteraard ook mogelijk om uw eigen feestarrangement samen te stellen. Uw wensen worden werkelijkheid in overleg met ons.

unieke feestlocatie moeke mooren