Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest organiseren doet u in samenwerking met Moeke Mooren.

Een spetterend bedrijfsfeest organiseren? Een gezellige avond uit: heerlijk eten, drinken en swingen. Moeke Mooren helpt u graag tot in de puntjes bij het organiseren van een uniek feest. Zo wordt ieder personeelsfeest een unieke herinnering.

Moeke Mooren is centraal gelegen in Nederland en vanuit alle windstreken prima bereikbaar. Alles op 1 centrale locatie voor een all-in bedrijfsfeest. Moeke Mooren biedt diverse unieke mogelijkheden voor een fantastisch bedrijfsfeest.

Feesten bij Moeke Mooren

Voor bedrijfsfeesten hebben wij luxe feestarrangementen samengesteld.

Kiest u uit een van onze arrangementen of heeft u liever een feest op maat, van het allereerste kopje koffie tot de afsluitende toast? Een ding is zeker, uw wensen staan altijd voorop. Heeft u toch een ander soort bedrijfsfeest in gedachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Unieke feestlocaties

Moeke Mooren biedt vele mogelijkheden voor het organiseren van uw feest.

Aan het land of op het water, uw feest is altijd genieten bij Moeke Mooren, in ruimtes als Moeke’s Huiskamer, De Gruijterij, het Restaurant, of op passagiersschip De Sluizer is het feestvieren tot een ware kunst verheven. Of u nu met 20 of 800 gasten uw feest wilt vieren, het kan allemaal.

bedrijfsfeest-moeke-mooren-appeltern-brabant-gelderland2

Zakelijke arrangementen

Moeke Mooren heeft spannende zakelijke arrangementen voor teamuitjes samengesteld.

Naast feestarrangementen bieden we diverse spannende en originele personeelsuitjes. Moeke Mooren heeft alles onder één dak om originele bedrijfsuitjes te organiseren. Gasten kunnen unieke activiteiten doen en genieten van een heerlijk diner in onze sfeervolle restaurants. Bekijk onze verrassende, zakelijke arrangementen.

bedrijfsfeest-moeke-mooren-appeltern-brabant-gelderland