Vlieg over het water

Toe aan een nieuwe sensationele uitdaging? Kom flyboarden bij Moeke Mooren.

Beweeg boven het water! Vlieg waar u heen wilt en maak spetterende duikvluchten. U heeft de volledige controle over het flyboard. Vlieg tot ongeveer 10 meter boven het water! Dankzij de professionele en goede begeleiding van ervaren en getrainde instructeurs kunnen de meesten binnen 5 minuten al blijven staan!

Ervaar hoe het is om over het water te vliegen als een superheld of als een dolfijn duikend door het water. In samenwerking met Xtreme Marine Sports bieden wij dit fantastische uitje aan.

flyboarden-appeltern-moeke-mooren5

Unieke watersport

Durft u het aan? Vlieg door de lucht en voel de kracht van het water.

Flyboarden is een watersport waarbij door middel van twee krachtige waterstralen, opgewekt door een waterscooter, de sporter hoog boven en onder het water kan voortbewegen. De watersporter staat hierbij op een flyboard waarop aan de onderkant twee straalpijpen zijn gemonteerd en die via een waterslang met de waterscooter zijn verbonden.

Bent u een echte waterrat? Dan zal er een hele wereld voor u opengaan met flyboarden. Het enige wat u nodig heeft is een korte introductie en een zwemvest.

Flyboarden en tafelgrillen

Combineer uw flyboard experience met tafelgrillen voor een onvergetelijk dagje uit.

Vlieg de lucht in op waterkracht en wees uw eigen superheld! Voel de adrenaline door uw lichaam gieren. Na het flyboarden kunt u gezellig rond de tafelgrill lekker lang tafelen met familie, vrienden of collega’s. Ook kunt u nog even heerlijk na-borrelen op het terras of in het gezellige café. Dit flyboard arrangement staat garant voor een gezellig dagje uit.

flyboarden appeltern moeke mooren

Losse activiteit

Flyboarden

Ervaar de adrenalinekick van de unieke watersport. Duik in het water als een dolfijn of probeer meters boven het water te komen en te vliegen als een superheld.

Wilt u liever een volledig programma?

Klik hier om het flyboard arrangement te boeken

Prijzen & Voorwaarden

De Flyboard Experience bij Moeke Mooren wordt verzorgd door Xtreme Marine Sports.

1 tot 8 personen € 55,00 p.p.

9 personen of meer € 50,00 p.p.