AlgemeenZomeractiviteiten

Door het coronavirus zijn voor veel mensen de vakantieplannen dit jaar in het water gevallen. Moeke Mooren heeft daarom een zomerstrippenkaart uitgebracht. Hierdoor kan je (met jouw gezin) de hele zomer genieten van korting en leuke zomeractiviteiten. In dit blog lichten we de zomeractiviteiten van de strippenkaart toe. Vier vakantie in eigen land met de zomerstrippenkaart van Moeke Mooren!

De zomerstrippenkaart van Moeke Mooren bevat maar liefst 6 leuke activiteiten:

Strippenkaart houders krijgen daarnaast onbeperkt 10% korting op onze escape rooms, diners bij De Korenmolen en hotelovernachting(en). Alle activiteiten zijn te boeken op verschillende data naar keuze. De zomerstrippenkaart kost slechts €60,- p.p voor volwassenen en €30,- p.p. voor kinderen.

1. Gezellig discobowlen

Discobowlen zomeractiviteiten

Met de zomerstrippenkaart kan je een uur bowlen bij Moeke Mooren. Bowlen is een leuke activiteit voor als het buiten te heet is of als het regent. De bowlingbar van Moeke Mooren heeft vier moderne bowlingbanen in retro stijl. De vrolijke muziek en unieke disco verlichting maken het bowlen nog gezelliger. Daag je familie, vrienden of collega’s uit en wordt deze zomervakantie een echte bowlingkampioen!

2. Geniet van het zonnetje tijdens onze rondvaart

Rondvaart zomeractiviteit

Een andere leuke activiteit die is inbegrepen is de Rondvaart de Gouden Ham. Deze boottocht duurt ongeveer 2 uur en passeert de pittoreske plaatjes Maasbommel, Megen en Appeltern. De Sluizer vaart langs het recreatiegebied de Gouden Ham en het natuurgebied De Mooringerwaarden aan de Maas. De kapitein geeft uitleg over deze en andere bezienswaardigheden. Op de boot kan je binnen afkoelen in de airco en buiten genieten van het zonnetje.

3. Ontbijten met een mooi uitzicht op de Gouden Ham

Ontbijten zomeractiviteit Een stevig ontbijt is belangrijk om de dag goed te starten. Daarom mag je bij Moeke Mooren een keer ontbijten (tussen 07:00 en 10:00) op vertoon van de zomerstrippenkaart. Op ons panoramaterras aan het water kan je heerlijk wakker worden in het zonnetje. Daarna kan de dag goed beginnen. Tip: ga bijvoorbeeld zwemmen, wandelen of fietsen in de omgeving van Moeke Mooren.

4. Heerlijk lunchen op het panoramaterras

Lunchen zomeractiviteit Bij Moeke Mooren is het heerlijk vertoeven in de zomer door het uitzicht op het water van De Gouden Ham. Met de zomerstrippenkaart van Moeke Mooren kan je een keer lunchen (vanaf 12:00). De lunch bevat een soep en een broodje carpaccio, zalm of gezond. Tip: combineer de lunch met een andere leuke activiteit van de zomerstrippenkaart, zoals de rondvaart.

5. Keuze uit tafelgrillen of 3-gangen diner

Steengrillen zomeractiviteit Met de zomerstrippenkaart kan je een keer gezellig tafelgrillen of genieten van een 3-gangen diner. Net waar je deze zomer zin in hebt. Tafelgrillen is inclusief toetje. Het 3-gangendiner is dagelijks wisselend. Je hebt altijd de keuze uit vlees, vis of vegetarische gerechten. Een hapje eten is niet alleen gezellig, maar ook een leuk avondje uit bij Moeke Mooren. Veel strippenkaarthouders combineren het diner of tafelgrillen met discobowlen.

6. Daag je vrienden uit voor Retro games, in XL formaat

Retro XL games zomeractiviteit

Retro XL games zijn traditionele bekende spellen in XL formaat. Met een zomerstrippenkaart kan je ze allemaal een keer spelen. De Retro XL games bestaan uit: Toren van Pisa, Mens Erger Je Niet, Vier op een rij, Rattenvallen (Kazenspel) en Hangman (Galgje).

Kom jij deze zomer langs?

Kortom: met de zomerstrippenkaart kan je een hele zomer lang (t/m 30 september 2020) genieten wanneer je maar wilt bij Moeke Mooren. De zomerstrippenkaart kan je online bestellen maar ook afhalen bij Moeke Mooren in Appeltern.