AlgemeenMoeke Mooren Appeltern aan de Gouden Ham in het Land van Maas en Waal

Het coronavirus lijkt langzamerhand een beetje onder controle. En daarmee komt het gewone leven weer een beetje op gang. Al die weken zonder gasten, het leek een eeuwigheid te duren. Wat vinden we het fijn dat we jullie weer mogen verwelkomen bij Moeke Mooren. Natuurlijk met aangepaste regels en maatregelen, maar het mág weer.

Een gezellig dagje weg of een avondje uit? Zó kan dat bij Moeke Mooren

Ontspannen lunchen of dineren

Terras aan het water

Ons restaurant en panoramaterras aan het water zijn weer open. Maar kiezen van de nieuwe menukaarten is niet gemakkelijk. Er staan weer zó veel lekkere seizoensgebonden gerechten op! Kom lekker genieten en laat je verwennen door onze chef-kok en zijn team. In ons restaurant is plaats voor 30 personen, dus wacht niet te lang met reserveren. Gezelschappen vanaf drie personen zijn welkom als zij uit hetzelfde huishouden komen.

Een spannend uitje met het gezin: ontsnap uit een escaperoom

Bij Moeke Mooren kun je kiezen uit vier escaperooms, met ieder zijn eigen fantastische verhaallijn. Een leuke en uitdagende activiteit om samen te ondernemen. Heb je één kamer gedaan? Dan kom je zeker nog eens terug, want escapen is echt verslavend leuk! Kamer 13 is onze nieuwste escaperoom, waar je echt stalen zenuwen voor nodig hebt. Om deze reden is Kamer 13 niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Durven jullie het aan?

Let op: je kunt een escaperoom alleen boeken voor minimaal vier mensen, die uit hetzelfde huishouden komen.

En vanaf 1 juli kan er nog méér!

Strike! Bowlen is altijd een goed idee!

bowlen-en-eten-moeke-mooren-appeltern

Nog steeds een activiteit waar jong & oud warm voor loopt. Bowlen in retrostijl is zó leuk! Een heleboel gezelligheid en actief samen bezig zijn, onder het genot van een hapje en een drankje. En de discoverlichting maakt het helemaal af. Vanaf 1 juli mag dat ook weer bij Moeke Mooren. Wij kunnen niet wachten om de banen weer open te gooien!

Oud-Hollandse spelen XL: de hit voor iedere familiedag

Kom in de carnavalsvakantie naar Moeke Mooren
1024

Mens erger je niet, vier op een rij en de toren van Pisa: wie kent ze niet? Spelletjes die we allemaal weleens gespeeld hebben. Maar wij hebben deze en andere spellen in reuzeformaat! Dat geeft een heel nieuwe dimensie aan ieder spel. En minstens zo veel plezier! Al onze XL spellen worden na ieder gebruik natuurlijk grondig gereinigd.

Onze indoor midgetgolfbaan is weer open

moeke-mooren-midgetgolf-paasarrangement

Dat betekent dat er weer een hole-in-one gescoord kan worden op onze golfbaan met 18 holes. Overwin de hindernissen op het parcours in zo min mogelijk slagen. Laat je verrassen door grappige elementen op de baan en geniet van de sfeer in discolicht. Indoor midgetgolf is leuk voor jong en oud!   

Genieten op het water tijdens een rondvaart

Rondvaartboot De Sluizer van Moeke Mooren

Zodra de regels rondom samenkomst in groepen wat verder versoepeld worden en er méér dan 30 mensen mee mogen, gaan wij ook de rondvaarten weer oppakken. Met een beetje geluk is dat per 1 juli al. Vanaf het water heerlijk genieten van de Gelderse Streken en het Brabantse Land. Op ons passagiersschip De Sluizer leggen we u graag in de watten.

Kortom: het is weer gezellig bij Moeke Mooren!

Je bent van harte welkom. Heb je vragen over onze activiteiten of wil je meer weten over de coronamaatregelen die wij treffen? Bel ons dan even. Wij helpen je graag!

P.s. Omdat wij jouw en onze gezondheid heel belangrijk vinden, vragen wij je om thuis te blijven bij de volgende klachten: hoesten, (neus)verkoudheid, koorts vanaf 38 ⁰C en benauwdheid.

Voor alle activiteiten geldt: vooraf reserveren is verplicht.