AlgemeenPasen bij Moeke Mooren

Binnenkort is het Pasen en gaan we in Nederland weer massaal paaseieren zoeken, paasbrunchen en lekker eten. Pasen is een perfect moment om wat te doen met vrienden of familie. Kom het paasweekend vieren bij Moeke Mooren, wij hebben diverse leuke paasarrangementen.

Boek een rondvaart tijdens Pasen

Paasbrunch en rondvaart

Dit paasuitje is leuk voor jong en oud! Verwen u en uw familie tijdens eerste of tweede paasdag met een geheel verzorgde paasbrunch en stap vervolgens aan boord van passagiersschip De Sluizer voor een rondvaart door het prachtige waterrecreatiegebied De Gouden Ham.

Bekijk dit arrangement

Spelletjes spelen tijdens Pasen

Indoor activiteit en tafelgrillen

Bent u op zoek naar een gezellig en actief uitje? Dan is dit paasarrangement aan te bevelen. U kunt kiezen uit de volgende indoor activiteiten: bowlen, indoor midgetgolf, escape room of onze nieuwe oud-Hollandse XL spelen. Na afloop gaat u lekker eten. Tafelgrillen is zeer geschikt voor kinderen. Zij vinden het vaak leuk om samen aan tafel hun eigen gerechten klaar te maken!

Bekijk dit arrangement

Dineren met Pasen bij Moeke Mooren

Luxe paasdiner

Kom met uw gezin, familie, vrienden of kennissen genieten van een heerlijk paasdiner. U kunt op eerste en tweede paasdag á la carte eten, maar ook kiezen voor ons paasmenu. In ons restaurant wordt u ontvangen met Maas en Waalse gastvrijheid.

Bekijk dit arrangement

Weekendje weg met Pasen naar het Land van Maas en Waal

3 dagen weg met Pasen

Wilt u een lang paasweekend weg? Dan is dit het perfecte arrangement. Dit paasarrangement is inclusief twee overnachtingen, twee keer paasontbijt, twee keer paasdiner en een rondvaart op tweede paasdag.

Ga er lekker 3 dagen tussenuit. Moeke Mooren heeft een prachtige ligging aan de Maas in het Land van Maas en Waal. In dit gebied kunt u heerlijk wandelen, fietsen en tot rust komen.

Bekijk dit arrangement

Kom met Pasen naar Moeke Mooren

paasarrangement-pasen

Wat leuks doen met Pasen is niet moeilijk met deze tips! Kom 12 of 13 april langs met familie of vrienden en geniet van leuke activiteiten en heerlijk eten. Bij Moeke Mooren is altijd iets te beleven.