Algemeensinterklaas bij Moeke Mooren

Sinterklaas is weer aangekomen in ons land en de winkelschappen zijn al weken gevuld met pepernoten, snoepgoed en chocoladeletters. Sinterklaas is al lang geen feest meer voor alleen kleine kinderen. Ook volwassenen vieren het graag met familie of vrienden. Bij Moeke Mooren is er veel te beleven rond Sinterklaastijd.

 

Vertier voor elke leeftijd

Of je nu hele kleine kinderen, oudere kinderen of helemaal geen kinderen hebt. Het aanbod aan activiteiten en arrangementen is zo groot en divers, dat er voor iedereen wat te beleven is bij Moeke Mooren.

Wat zijn jouw plannen met Sinterklaas? Hieronder hebben we een aantal leuke ideeën op een rijtje gezet.

 

1 december pietenbrunch en rondvaart

 

pietenbrunch moeke mooren

Zondag 1 december kun je bij Moeke Mooren een pietenbrunch boeken. De pieten zorgen voor entertainment tijdens de brunch. Ze delen snoepgoed uit en zingen samen met de kinderen sinterklaasliedjes. Brunchen is nog nooit zo’n feest geweest! Na de uitgebreide brunch gaat het programma verder met een rondvaart. De brunch of rondvaart zijn ook los te boeken.

 

 

Escape Room

 

escape room appeltern moeke mooren

Wist je dat Moeke Mooren 3 escape rooms heeft? De kamers hebben allemaal een ander spannend thema. Durf jij met familie of vrienden de uitdaging aan te gaan om te ontsnappen? Voor kinderen adviseren wij een leeftijd van minimaal 10 jaar. Je kunt de escape room los boeken, of in combinatie met een etentje na afloop.

 

 

Tafelgrillen

 

tafelgrillen-restaurant-appeltern-moeke-mooren

Tafelgrillen is leuk voor jong en oud en ook heel gezellig. Samen aan tafel op een gloeiend hete plaat gerechten bereiden. Kinderen hoeven zich niet te vervelen en ervaren tafelgrillen doorgaans als heel leuk. Bij Moeke Mooren kun je ervoor kiezen om enkel te tafelgrillen, maar je kunt het ook combineren met een activiteit zoals disco bowlen of indoor midgetgolfen.

 

 

Ouderwetse spelletjesmiddag of -avond

 

oud hollandse spelen

Oud-Hollandse spelen zijn een leuke
invulling voor een gezellige middag of avond. De mobiele telefoons mogen plaatsmaken
voor ouderwetse spelletjes zoals:

 

  • Boomber, reaction, ren je rot, toren
    van Pisa,
  • Rattevallen, sogo, doe deur dicht,
    hangman, kazenspel
  • Rio, koningsspel, derby, sjoelen
  • Kegelbowling, wip-wap, mens erger je
    niet, turbo

Hoe leuk is het om de ‘jonge generatie’
spelletjes te leren uit grootmoeders tijd? Tijdens de spellen strijden
jullie onderling tegen elkaar en wie de meeste punten heeft verzameld, is
de winnaar! Nog extra leuk wordt het met een (zelf meegebracht) Sinterklaascadeau!

 

 

Kerstarrangementen

 

Kerst Arrangementen

Moeke Mooren is hét adres om de feestdagen door te brengen. Niet alleen Sinterklaas maar ook Kerst kun je goed vieren bij Moeke Mooren. We hebben al diverse reserveringen ontvangen voor de Kerstdagen. Wil je weten wat er te doen is?

 

 

Nog meer feest?

 

kinderfeestje bowlen

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Moeke Mooren heeft speciale arrangementen voor kinderfeestjes.

 

 

Natuurlijk kun je ook tussendoor, buiten alle feestelijke activiteiten, langskomen bij Moeke Mooren. We zijn elke dag geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Kom gezellig lunchen, dineren of een drankje te drinken. Wij verwelkomen je met Maas en Waalse gastvrijheid!