AlgemeenVerbouwing Moeke Mooren

Ja, je leest het goed! Wij zijn inmiddels al 5 maanden bezig met een grondige verbouwing. En met grondig bedoelen we ook echt grondig. Alles wat je maar kunt bedenken, krijgt een make-over. Graag nemen we je mee in onze grootschalige verbouwing en geven we je een sneak peak van het vernieuwde concept van Moeke Mooren.

Onze eigen medewerkers zijn hard aan de slag!

Verbouwing Moeke MoorenDoor corona moesten we onze deuren genoodzaakt sluiten en dit gaf ons de tijd om flink aan de slag te gaan met alles verbouwen. Ook onze medewerkers hielpen volop mee. Inmiddels zijn we vijf maanden verder en begint het al ergens op te lijken. Je gaat Moeke Mooren straks niet meer terug herkennen. Ons familiebedrijf aan de dijk in Appeltern gaat straks dé hotspot van Maas en Waal worden.

Dit gaat er veranderen bij Moeke Mooren

Verbouwing plannen Moeke Mooren

Tijdens de verbouwing hebben vrijwel alle zalen een make-over ondergaan, met als resultaat een compleet nieuw interieur en een nieuwe routing. Op de foto hierboven  zie je een sneak peak van hoe het gaat worden!

Een tipje van de sluier van hoe het eruit gaat zien

  • Open keuken,
  • Moderne bowlingbanen (i.p.v de retrobanen),
  • XL-games (i.p.v de Oudhollandse spelen),
  • Nieuw loungegedeelte voor onze hotelgasten,
  • Nieuw ontbijtconcept,
  • Frisse nieuwe look op onze terrassen.

Nog een tipje van de sluier: ook een nieuwe website en logo staan op de planning. Dit en meer van ons vernieuwde concept zullen we de komende tijd gaan delen via social media. Houd onze socials dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven (Instagram & Facebook)!

Het vernieuwde concept van De Korenmolen

Vernieuwde concept De Korenmolen

Heb je ook al van het vernieuwde concept van De Korenmolen gehoord? Naast Moeke Mooren krijgt ook De Korenmolen een make-over! De Korenmolen wordt een luxe pannenkoekenhuis.

Pannenkoeken, wafels, poffertjes en zoetigheden

Alles staat vanaf de heropening van De Korenmolen in het teken van pannenkoeken, wafels, poffertjes en zoetigheden. Daarnaast is er een drankenkaart met hippe koffie’s, thee, sappen, freak- en milkshakes. Vlees, vis en vegetarische gerechten zullen uiteraard ook niet ontbreken op de kaart. De oude vertrouwde High Tea’s blijven we in dit concept voeren. Maar ook churros, Kaiserschmarren en andere specials zullen regelmatig op de kaart komen te staan.

Dit en meer van het vernieuwde concept zal de komende tijd via de socials van De Korenmolen gedeeld worden. Houd deze dus ook in de gaten om op de hoogte te blijven (Instagram & Facebook).