Algemeenfeestdagen-vaderdag-brunch

Sokken, een stropdas, een nieuwe boor of een barbecue. Eigenlijk heeft hij dat allemaal al. Pieker jij je ook suf over een leuk cadeau voor Vaderdag? Want op 21 juni is het al zo ver. Dan mogen we papa weer verrassen!

Natuurlijk is hij altijd erg blij met zelf geknutselde cadeaus van de kinderen. Dat zijn de meest waardevolle Vaderdagcadeaus voor hem. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht om papa een beleving te cadeau te doen? Neem hem gezellig mee op stap en geniet van jullie samenzijn. Je geeft hem daarmee mooie herinneringen. Kom naar Moeke Mooren, daar is op Vaderdag van alles te doen!


Spannende Escape room

Op Vaderdag zijn onze escape rooms geopend. Op dit moment kunnen (vanwege de coronamaatregelen) uitsluitend gezinsleden uit één huishouden tegelijkertijd spelen. Jullie kunnen een escape room boeken vanaf 4 personen.

Op 18 juni opent onze nieuwe escape room Kamer 13. Dit is de grootste, spannendste, engste en gaafste escape room van Maas en Waal en de wijde omgeving! Je kunt veel special effects op het gebied van licht, geluid en beeld verwachten. Deze enge escape room is niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar.

https://youtu.be/MhbZzNgPCJo

Zijn de kids jonger dan 12 jaar? Dan hebben we nog drie hele leuke andere escape rooms. Combineer een bezoek aan de escape room met een etentje en Vaderdag kan niet meer stuk!


brunch-moeke-moore-appeltern-restaurant2

Vaderdag brunch

Verras jouw lieve vader, opa of partner met een uitgebreide Vaderdag brunch aan huis! Dit jaar is er geen brunch in ons restaurant maar je kunt deze wel afhalen of laten bezorgen bij jou thuis. Een leuke verrassing!

De luxe brunch bestaat uit 3 gangen. Wij hebben een heerlijke combinatie gemaakt van zowel koude als warme gerechten. Alles wordt vers geleverd. De brunch is te bestellen vanaf 2 personen.


sloependiner-restaurant-de-gouden-ham-moeke-mooren-appeltern

Verras vader met een etentje in ons restaurant

Heb je zin om weer een keer lekker uit eten te gaan? Ons restaurant en terras zijn weer geopend. We hebben nieuwe menukaarten met zomergerechten.

Vanwege de nieuwe maatregelen, is reserveren verplicht. Dit kan ook aan de deur.


BBQ catering Moeke Mooren

Papa’s houden van barbecuen

Mannen houden van vlees, dus barbecuen op Vaderdag zal gegarandeerd in de smaak vallen. Bij Moeke Mooren kun je complete barbecue pakketten bestellen voor een heerlijke barbecue aan huis. Al vanaf €13,50 (minimaal 4 personen) kun je de pakketten bestellen en bij ons afhalen.


Kortom, bij Moeke Mooren is op Vaderdag van alles te doen. Zien we je binnenkort?