AlgemeenUitjes in de kerstvakantie voor kinderen en volwassenen.

De leukste uitjes vind je bij Moeke Mooren

Het is bijna kerstvakantie en dat betekent dat veel mensen vrij zijn. Even lekker bijkomen van een jaar hard werken. Misschien ga je de sneeuw opzoeken, misschien blijf je thuis. In de kerstvakantie hoef je je doorgaans niet te vervelen. Ben je nog op zoek een leuk kerstvakantie uitje? Wij geven je graag wat inspiratie.

Kerstvakantie uitjes voor kinderen

Kerstvakantie uitjes voor kinderen

Kinderfeestje vieren in de kerstvakantie?

Kinderfeestje uitje in de kerstvakantie

Viert jouw zoon of dochter zijn verjaardag in de kerstvakantie? Dan hebben we een tweetal leuke arrangementen te bieden, waarbij er keuze is uit diverse activiteiten. Het feestje is inclusief onbeperkt ranja, frites met frikadel of kroket, een ijsje en uiteraard een cadeautje voor de jarige.

Goedkoop uitje – struinen door de natuur

Wandelen als uitje in de kerstvakantie

Samen bewegen en een frisse neus halen? Een kerstvakantie activiteit hoeft niet altijd veel te kosten. Moeke Mooren ligt midden in een prachtig natuurgebied aan de Maas. Je kunt bij de receptie een gratis flyer en plattegrond halen van de wandelroute door de Mooringerwaarden. Uiteraard ben je na afloop welkom voor een kop koffie of warme chocomel met slagroom.

Cultuur snuiven

Cultureel kerstvakantie uitje

Het Land van Maas en Waal is rijk aan cultuur en musea. In het gebied zijn veel historische gebouwen te vinden zoals een ruïne, stoomgemaal en kastelen. Combineer het uitstapje met een lekkere lunch, diner of overnachting bij Moeke Mooren.

3 dagen weg in de vakantie

3 dagen weg met Kerst 2019

Wil je er even tussenuit in de kerstvakantie? Wacht dat je van luxe overnachten in een 4-sterrenhotel in het Land van Maas en Waal? Wij hebben nu een leuke winter aanbieding:

  • 2 x overnachting

  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x verrassingsdiner, 3 gangen
  • 1 x een activiteit naar keuze (bowlen, oud-Hollandse spelen of indoor disco midgetgolf)
Dit alles voor slechts 95,- per persoon.

Kerstuitje voor families

Moeder dochter uitje

Moeke Mooren heeft diverse leuke arrangementen voor een moeder dochter uitje. Samen een dagje eropuit en quality time, hoe fijn is dat? Maar ook aan de mannen is gedacht met deze mannenuitjes.

Gewoon wat drinken, lunchen of dineren met de hele familie is natuurlijk ook een goed idee. Bij Moeke Mooren hoef je je nooit te vervelen. Er is keuze uit vele binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud. Kijk gerust eens rond op de website wat we nog meer te bieden hebben.

Wij hopen je te zien in de kerstvakantie!