AlgemeenToerisme Award Rivierenland voor Moeke Mooren

Familie van Gruijthuijsen heeft de Toerisme Award Rivierenland 2020 op het Streekmarketingevent in ontvangst mogen nemen. Een grote eer! Een verdienste ook van ons hele team!

Ter nagedachtenis aan onze grondlegger

Bij de uitreiking van de Toerisme Award werd ook stilgestaan bij het overlijden van onze grondlegger in 2019, Jos van Gruijthuijsen. De Award, als eerbetoon aan de grondlegger, werd uitgereikt aan Joep, Manon en Corrie die nu het familiebedrijf runnen. Moeke Mooren, maar ook De Korenmolen, vier escape rooms, vakantiehuis De Stoep, passagiersschip de Sluizer en camping Het Molenstrand maken deel uit van het familiebedrijf.

Daarnaast heeft voorzitter van het Speerpuntberaard Recreatie en Toerisme Jan de Boer, de Toerisme Award Rivierenland 2020 uitgereikt van Ben van Ooijen. Ben van Ooijen is eigenaar van De Tuinen van Appeltern.

Toerisme Award Rivierenland 2020 uitreiking Moeke Mooren

Toerisme Award Rivierenland 2020

Regionaal bureau voor Toerisme (RBT) reikt sinds 2016 deze prijs uit aan ondernemers die door zijn of haar ondernemerschap een positieve bijdrage hebben geleverd aan de promotie van het Rivierenland. Het is een hele eer dat wij deze prijs in 2020 in ontvangst mochten nemen!

Streekmarketingevent in Tiel

De Award die Moeke Mooren heeft ontvangen is uitgereikt op het Streekmarketingevent in Tiel. Het evenement werd op vrijdag 25 september georganiseerd nadat eerder dit jaar de Opening van het Toeristisch Seizoen afgelast werd vanwege de corona-crisis.

Toerisme Award Rivierenland - Shirt Appeltern Streekwebshop

Promotie Land van Maas en Waal

Daarnaast zijn op het Streekmarketingevent ook plannen bekendgemaakt om de streken Land van Maas en Waal, Betuwe en Bommelerwaard op de kaart te zetten.

Ook werd bekendgemaakt dat Rivierenland zich in snel tempo heeft ontwikkelt. Zo is uit recente cijfers van de vrijetijdseconomie monitor gebleken dat de overnachtingen bijvoorbeeld zijn gegroeid met maar liefst 62%, ten opzichte van 4% landelijk.

Onder andere de nieuwe streekwebshop, websites en apps gaan bijdragen aan de promotie van het Land van Maas en Waal. De award-winnaars mochten het eerste officiële Appeltern t-shirt in ontvangst nemen.

Toerisme Award Rivierenland postuur Jos van Gruijthuijsen