AlgemeenTesters gezocht voor nieuwe, enge escaperoom in Appeltern

Vanaf 23 maart is het zover

Zoals velen van jullie weten, zijn we al maanden bezig met de voorbereiding en bouw van de grootste, spannendste, engste en gaafste escape room van Maas en Waal en de wijde omgeving!

Op 23 maart opent onze nieuwe escape room ‘Kamer 13’ haar deuren. We zijn op zoek naar durfals die deze griezelige escape room willen uittesten.

Je kunt veel special effects op het gebied van licht, geluid en beeld verwachten. Je moet dus vooral niet bang zijn aangelegd. Deze escape room is niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar.

Gratis uitproberen

Wij doen een oproep aan groepen en individuen om deze escape room te komen testen.

Kamer 13 kost normaal €140,- (per kamer) maar jij kunt hem nu GRATIS uitproberen! Hoe werkt het? Gedurende twee weken (van maandag 23 maart t/m vrijdag 3 april) kun je i.c.m. met tafelgrillen of een diner bij Moeke Mooren of De Korenmolen escape room Kamer 13 kosteloos boeken. Deze actie is alleen doordeweeks geldig (van maandag t/m vrijdag).

Escape room Appeltern kamer 13

Het verhaal van Kamer 13

Appeltern, maart 1921. De wereldberoemde archeoloog Josep Moreno is neergedaald in een klein plaatsje in Gelderland. Hij verblijft in hotel Moeke Mooren en is bezig is met een grootschalige opgraving. Hij zoekt een mysterieus voorwerp, waarmee hij naar de wereld der geesten kan reizen.

Na wekenlang graven en onderzoek doen, wordt zijn kuil steeds breder en dieper. Op een dag zien omwonenden hem uitzinnig van vreugde teruglopen naar het hotel. De dag erna blijkt het hotel volledig uitgestorven te zijn. Het personeel en alle gasten zijn van de ene op de andere dag spoorloos verdwenen.

Sindsdien is men huiverig om in de buurt van het hotel te komen. Verhalen over het verlaten pand zijn met de jaren een eigen leven gaan leiden. Daardoor is het lastig om te bepalen wat fictie is en wat de gruwelijke waarheid van de plek is. Zo geloven sommigen dat je niet langer dan een uur in het hotel mag blijven, iets wat anderen afdoen als stom bijgeloof.

Door de jaren heen is niemand binnen gegaan en heeft een laag stof de ruimte grauw en grijzig gemaakt. Spinnenrag en slierten stof aan het plafond en de lampen geven de lobby een spookachtige uitstraling.

Waar men het unaniem over eens is, is dat Josep Moreno wel degelijk iets heeft gevonden en dat dit object gegarandeerd veel waard is. Het is aan jou, als speler, om het hotel te betreden en dit object te vinden.

Durf jij uit te zoeken wat er gebeurd is in 1921 en naar de geestenwereld te reizen? Pas wel op, als je daar te lang verblijft zit je voor eeuwig vast in het hiernamaals.

Escape Room arrangementen

Ben je op zoek naar nog meer leuke escape room arrangementen? Dan ben je bij Moeke Mooren aan het juiste adres. We beschikken over maar liefst vier escape rooms, elk met een eigen thema. Of je nu een losse escape room wilt boeken of een arrangement in combinatie met eten, drinken of overnachten. We hebben het allemaal in huis.

Kamer 13 reserveren

Van maandag 23 maart t/m vrijdag 3 april kun je onze nieuwe escape room gratis uitproberen als je een etentje boekt bij Moeke Mooren of De Korenmolen. Deze actie is alleen doordeweeks geldig (van maandag t/m vrijdag).

Natuurlijk kun je Kamer 13 ook gewoon tegen betaling boeken in het weekend. In tegenstelling tot onze ander escape rooms is de prijs per kamer en niet per persoon. De kamer kost €140,-

Vul hieronder jouw gegevens in om direct te reserveren.

    Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt.     

     

    Aanhef:

    Nieuwe escape room kamer 13 Appeltern