Algemeen

Februari is normaliter een echte wintermaand, maar daar is met deze temperaturen weinig van te merken. Een zonnetje, bloeiende krokussen en rond de 15 graden. Het voelt aan als lente. Het was zelfs de op drie na warmste Valentijnsdag sinds het begin van de metingen. Goede reden om naar het terras te gaan. Te koud? Niet bij Moeke Mooren.

Panoramaterras Moeke Mooren

Op ons verwarmde terras heeft u een prachtig uitzicht op het water van de Maas. Het terras kan worden overdekt en is volledig omringd door glas, daardoor is het met deze februari temperaturen al erg aangenaam. Wat dacht u van een warme apfelstrudel met warme chocomelk erbij? Ook voor een heerlijke lunch kunt u op ons panoramaterras terecht.

Vervroegde opening van het terras

Met de eerste zonnestralen volgen ook de eerste terrasgangers, daarom is ons terras dit jaar extra vroeg geopend. Geniet van een mooi uitzicht, verwarmd terras en lekkernijen die we serveren. Zolang Koning Winter op skivakantie is, is het heerlijk vertoeven. Wacht niet te lang, want volgens de oude weerspreuk is de R nog in de maand. Het kan dus alle kanten op en voor u het weet is het zonnige weer voorbij.