AlgemeenRondvaart blog

Een bezoek aan het Land van Maas en Waal is deze zomer natuurlijk niet compleet zonder een rondvaart over het water. Vaar met ons mee op ons comfortabele passagiersschip De Sluizer. Geniet van de natuur, historische steden en pittoreske dorpjes; onze kapitein vertelt je er onderweg alles over! Rondvaarten deze (na)zomer:

Rondvaart De Gouden Ham

Rondvaart op De Gouden Ham

Bij deze boottocht ontdek je het recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham en De Mooringerwaarden aan de Maas. Rondvaart De Gouden Ham duurt ongeveer 2 uur en vaart langs de pittoreske plaatsjes zoals Maasbommel, Appeltern en Megen. De kapitein geeft onderweg uitleg over alle bezienswaardigheden. Rondvaart De Gouden Ham is van 14:00 tot 16:00 uur. Bekijk voor de beschikbare datums van Rondvaart De Gouden Ham onze agenda. De prijs van deze rondvaart is €11,- (volwassenen) en €5,50 (kinderen van 4 t/m 12 jaar). TIP: deze rondvaart is inbegrepen in de zomerstrippenkaart. Bij aanschaf van de zomerstrippenkaart van Moeke Mooren geniet je de hele zomer lang van korting en leuke activiteiten.

rondvaart dagje moeke mooren

Arrangement: Rondvaart Dagje Moeke Mooren

Liever een compleet dagje uit? Dan is Rondvaart Dagje Moeke Mooren een uitstekende optie! Onderdeel van dit arrangement is de rondvaart De Gouden Ham in combinatie met een activiteit. Na de rondvaart kies je uit een indoor activiteit: Bowlen, Indoor Disco Midgetgolf, Oud-Hollandse XL spelen of een Escape Room (toeslag van €11,- per persoon). ‘s Avonds word je verwacht in ons restaurant voor een heerlijk 3-gangen diner, samengesteld door onze chef-kok. Rondvaart Dagje Moeke Mooren is van 14:00 tot 20:00 uur. Bekijk voor de beschikbare datums van Rondvaart Dagje Moeke Mooren onze agenda.

Rondvaart op de Maas tussen Brabant en Gelderland

Benieuwd wat er nog meer te doen is bij Moeke Mooren?

Moeke Mooren heeft verschillende leuke arrangementen, zoals bowlen en eten of escape en diner. Bekijk onze pagina arrangementen voor meer informatie.