Algemeen

Op 5, 6 en 7 april 2019 staat Alphen in het teken van muzikale hoogtepunten, feesten en gezelligheid. Pleinpop is het grootste overdekte muziekfestival in het Land van Maas en Waal. Ook dit jaar komen er vele bekende artiesten optreden waaronder BLØF, Barry Hay (Golden Earring) Flying V-Formation, Frans Bauer, ‘Echte Vrienden’, Samantha Steenwijk, Snollebollekes, The Dirty Daddies en nog vele anderen!

Overnachten tijdens Pleinpop

Wilt u tijdens het Pleinpopweekend overnachten of een lekker hapje eten? Moeke Mooren ligt op slechts 7 km afstand van Pleinpop. Dit is ongeveer 20 minuten fietsen of 9 minuten met een auto of taxi. Wij hebben verschillende accommodaties, zoals een hotel, vakantiehuis of Bed and Breakfast. Daarnaast beschikken we over diverse restaurants met uitgebreide menukaarten.

Ook groepen zijn welkom

Misschien gaat u met een groep vrienden of vriendinnen naar Pleinpop. Wist u dat Moeke Mooren veel mogelijkheden heeft voor grote gezelschappen? Denk bijvoorbeeld aan uit eten gaan met een groep of overnachten met een groep. Moeke Mooren ligt op een unieke locatie met uitzicht op het water. Wij bieden een breed scala aan zowel indoor als outdoor activiteiten.

Leuke tip: Pleinpop combineren met vriendenuitje

Moeke Mooren is hét adres om een uitje te organiseren. Heeft u iets te vieren zoals een vrijgezellenuitje, mannenuitje of vriendinnenuitje? Dan hebben wij leuke arrangementen in combinatie met eten. Een paar voorbeelden zijn: rijden in een Tuk Tuk, een bierbrouwerij bezoeken, exclusieve auto’s bekijken, ontsnappen uit een escape room en meer.

Bekijk alle arrangementen.

De activiteit kan bijvoorbeeld ’s middags plaatsvinden en ’s avonds na het eten gaat u gezellig met z’n allen naar het Pleinpop muziekfestival. Uiteraard is het ook mogelijk om na te borrelen in ons eigen café.

Meer info

Wilt u reserveren bij Moeke Mooren of heeft u vragen? Neem contact op.

Voor meer informatie over Pleinpop of tickets zie de website van Pleinpop.