AlgemeenOpen Trouwlocatie Route Moeke Mooren

Zondag 19 april is het zover

De Open Toptrouwlocatie Route gaat door! Fysiek moeten we natuurlijk afstand houden in deze ongekende tijden en daarom komt Toptrouwlocaties met een ONLINE EDITIE van de Route op zondag 19 april 2020 van 11:00 tot 16:00 uur.

Trouwen op een boot

Moeke Mooren heeft een unieke ligging aan de Maas, op de grens van Gelderland en Brabant. Het is een prachtige locatie voor een bruiloft aan en op het water.

Willen jullie vanuit de feestzaal uitkijken op het water of trouwen en feesten op een boot? Alles is mogelijk. Ons luxe passagiersschip De Sluizer is een perfecte locatie voor een speciale bruiloft. Stap letterlijk het huwelijksbootje in.

Ook overnachten mogelijk

De mooiste dag van jullie leven wordt natuurlijk afgesloten in een bruidssuite. Heerlijk bijkomen in het bubbelbad of kingsize bed. Moeke Mooren biedt deze bruidssuite geheel kosteloos aan, wanneer jullie het huwelijksfeest bij ons vieren.

Uiteraard kunnen ook familie en vrienden blijven slapen in ons 4-sterrenhotel Moeke Mooren. Hier kan iedereen bijkomen van een onvergetelijke dag.

Hoe werkt zo’n online rondleiding?

Op Toptrouwlocaties.nl kunnen bruidsparen zich aanmelden voor de Online Route bij Moeke Mooren. Jullie kunnen vervolgens kiezen uit vier online rondleidingen op zondag 19 april. Dit gebeurt via Zoom op vaste tijdstippen, namelijk: 11 uur, 12 uur, 14 uur en 15 uur. Omdat de rondleidingen ‘live’ gegeven worden kunnen jullie ook direct vragen stellen.

Waarom meedoen aan de Open Toptrouwlocatie Route?

Uit onderzoek is gebleken dat veel bruidsparen, ondanks de periode, graag door willen gaan met het plannen van hun bruiloft. Er is nu juist extra veel tijd om alles uit te zoeken. Ruim 75% van de stelletjes heeft aangegeven een rondleiding via video te willen doen.

Een online rondleiding bij Moeke Mooren is helemaal gratis en vrijblijvend. Bovendien is het mogelijk om meerdere locaties op één dag te bekijken, om zo een goede vergelijking te kunnen maken.

Unieke trouwlocatie(s)

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie voor jullie droombruiloft? Dan is Moeke Mooren zeker een bezichtiging waard. Daarnaast kunnen jullie ook eens kijken bij De Korenmolen, waar jullie kunnen trouwen op een molen.

Wij heten jullie van harte welkom om beide locaties ‘live’ te komen bezichtigen op zondag 19 april.

Aanmelden voor de live rondleiding

Schrijf je in via onderstaande button, dan ontvang jij voor 19 april de linkjes naar de live videostreams. Have fun!