AlgemeenCoronamaatregelen bij Moeke Mooren

Laatste update: 27 oktober 2020

Helaas is ons restaurant gesloten voor bezoekers. Onze binnenactiviteiten, zoals escape rooms, bowlen, indoor midgetgolf en Oud-Hollandse XL spelen zijn wel geopend. Daarnaast mogen wij in ons hotel ook gasten ontvangen. We mogen maximaal 30 gasten tegelijkertijd per ruimte ontvangen; het gezelschap mag niet groter zijn dan 4 personen en iedereen moet om 22:00 uur weer naar huis.

Wij kunnen alleen mensen ontvangen met een vooraf gemaakte reservering, ook mogelijk ter plekke. Voordat we onze gasten ontvangen hebben wij een checkmoment, dit houdt in dat wij u zullen vragen of u klachten hebt zoals; hoesten, neusverkoudheid, koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten.

Anderhalve meter afstand

In onze anderhalvemetersamenleving is het, uiteraard, van groot belang dat ook wij anderhalve meter tussen de gasten onderling en onze medewerkers kunnen garanderen. Alle werkprotocollen zijn herzien, maar ook is er gedacht aan de inrichting van het restaurant en het hotel om volledig te voldoen aan alle nodige voorzorgsmaatregelen, waardoor gasten en medewerkers op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen blijven. Deze nieuwe situatie vraagt om vereiste aanpassingen en herziene procedures in het hotel en de restaurants, maar ook om de flexibiliteit van de medewerkers om op andere wijze te werk te gaan. Op deze manier wordt de veiligheid en gezondheid van zowel medewerkers als gasten maximaal gewaarborgd.

Coronamaatregelen Hotel Moeke Mooren

Maatregelen die we in ons hotel hebben genomen om u een veilig en gastvrij verblijf te bezorgen

 • Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
 • Ons restaurant is slechts beperkt open voor maximaal 30 gasten.
 • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder COVID-19.
 • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.

Aankomst in het hotel

 • Wij heten u graag persoonlijk welkom, we maken u wegwijs en we staan open voor vragen.
 • U heeft bij aankomst in de lobby tevens de gelegenheid uw handen te desinfecteren.

Gepaste afstand in het hotel

 • Op verschillende plaatsen in en rondom het pand ziet u maatregelen en treft u markeringen aan waarmee we de 1,5 m afstand willen waarborgen. Dat zijn plaatsen waar meerdere personen gebruik van maken of elkaar passeren. Wij vragen u deze maatregelen en markeringen op te volgen.
 • Wij verzoeken u in de verkeersruimten, zoals gangen en doorlopen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren.

Hygiëne in pand

 • Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 • Het sanitair in het gebouw en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
 • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.