Het leukste moeder dochter uitje

Er gaat niets boven quality time tussen moeder en dochter.

Samen een dagje eropuit. Wij hebben moeder dochter uitjes samengesteld die u niet snel zal vergeten. Een duur weekendje weg is helemaal niet nodig, want met deze arrangementen blijft u gewoon lekker in eigen land. 

Voor het leukste moeder en dochter uitje komt u naar Moeke Mooren. Moeke Mooren is een gezellig familiebedrijf gelegen aan de Maas in het prachtige recreatiegebied De Gouden Ham. De ideale locatie voor een moeder en dochter uitje, waar genoeg te beleven is.

Een gezellig dagje weg

Beleef een uniek moeder dochter uitje bij het gezellige Moeke Mooren.

Moeke Mooren biedt verschillende zorgvuldig samengestelde arrangementen aan. Deze zijn geschikt voor elk budget. Welk uitje u ook besluit te doen, mannen zijn even niet welkom. Maak van uw tijd samen een onvergetelijk dagje uit.

Wat dacht u van een high tea bij de Korenmolen? Wandelen door de natuur of de inspirerende Tuinen van Appeltern bezoeken? Ook kunt u langs historische plaatsen varen. Kortom: er is genoeg keus! 

Afhaal High Tea bij De Korenmolen

Verras moeder met een uitje

Moederdag is een goede timing voor een moeder dochter uitje.

Moederdag is een perfecte dag om moeder in het zonnetje te zetten en daarmee ook een perfecte dag voor een moeder dochter uitje.

Wilt u een leuk uitje organiseren? Kijk dan eens bij onze activiteiten en arrangementen. Voor Moederdag hebben we vaak een speciaal Moederdag arrangement.

Moederdag

Moeder dochter uitje in Gelderland

Kom naar het Land van Maas en Waal in het Gelderse Appeltern.

Moeke Mooren heeft een unieke ligging aan het water van de Maas, op de grens van Gelderland en Brabant. Het Land van Maas en Waal staat bekend om haar prachtige schoonheid en natuur.

Heerlijk fietsen over slingerende dijken, een rondvaart op het water of gezellig een hapje eten in ons sfeervolle restaurant met uitzicht op het water. Voor moeder en dochter uitjes is er meer dan genoeg te beleven bij Moeke Mooren.

Moeke Mooren Appe

Samen op vakantie

Een moeder dochter uitje met overnachting in een 4 sterren hotel.

Zijn jullie wel eens samen op vakantie geweest? Of een nachtje weg? Nee? Dan is dat echt een aanrader voor een moeder dochter uitje.

Gezellig samen overnachten in een luxe 4-sterrenhotel met uitzicht op het water. Moeke Mooren heeft het hele jaar door leuke hotelarrangementen.

hotel-brabant-gelderland-moeke-mooren-suite

Arrangementen